MÖKKI JA PALSTA LOKAKUUSSA 2012.

24 lokakuuta 2012















Lokakuun kuvien ottopäiväksi sattui ihanan aurinkoinen syyspäivä, ihan parasta. :) Palstapuuhista jäljellä on enää haravointia ja tavaroiden kantoa talvisäilöön. No, vatut pitäisi leikata ja nuupahtaneet perennat siistiä. Pian pitänee jättää lumilapiokin mökin seinustalle odottelemaan käyttöä.

3 kommenttia:

 1. Joteskin on suruisaa kun joutuu korjaamaan kaiken talven alta pois..viimeiset unikon kuivuneet varret nyt kuivahtamassa että saa siemenet talteen odottamaan uutta kevättä. Kuivuneista hajuherneiden paloista talletin siemenet lasipurkkii ja kokeilen josko ne ensi kesänä itäisivät.. :D ! Ruusuangervot suojasin pupujen nököhampailta ja kaupunkiasunnolta raahasin kaksi lumilapiota mökille odottamaan lumentuloa. Nyt mökin terassilla "kukkivat" jouluvalot ja sisällä kynttilät. On tämä sittenkin mukavaa vaikkei kevättä ja kesää voita mikään !

  VastaaPoista
 2. Syyspuuhia tehdessään tuntee jonkinlaista haikeutta. Mutta aikansa kutakin. Myös syksy ja talvi ovat antoisaa aikaa. Sen jälkeen tulee taas uusi kevät ja kesä.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Joo, onhan se vähän tylsää kun mökillä ei voi enää viettää akaa, vaan enemmänkin vain piipahtaa tekemässä jotain tai tarkistamassa, että kaikki on kunnossa. Mutta onpahan ainakin jotain jota odottaa ja suunnitella talven ajan.

  Vilma: Niinpä! Toisaalta on kiva tehdä jotain ihan muuta kuin mökkijuttuja välillä. :)

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground