KUUSI KUVAA KESÄLTÄ.

27 marraskuuta 2012Sain haasteen Villa Touretten Mökkihöperöltä. Haasteessa on tarkoitus valita kuusi viime kesäistä kuvaa, aihe on täysin vapaa, kunhan vain kuvat ovat viime kesältä. Siispä suosikkikasveista, kesän projekteista, onnistumisen ilosta, reissuista tai vaikkapa vain valokuvista on haastenne tehty.

Kahlasin läpi viime kesän bloggaamattomia kuvia valitakseni kuvat haasteeseen. Olipa vaikeaa valita vain kuusi! Kesän kukoistus alkoi upealla hedelmäpuiden kukinnalla. Vietin pitkästä aikaa mökkijuhannuksen ja siitä asti vietin kaikki viikonloput mökkeillen välillä Murusen kanssa kahden, välillä meillä oli seuraakin. Grillausta ja chillausta, mökistä keskellä kaupunkia nauttimista. :) 

Viime kesänä mökin remppa eteni niin, että mökissä oli jo viihtyisää yöpyäkin kerran. Isäni nikkaroi ihanan  löhöilydivaanin kuormalavoista, jossa tulikin muutamat päikkärit nukuttua. Loistava ideani pyöräparkista toteutui ja on ollut käytössä todella kätevä. Perustin lavankauluslaatikoihin pienen kasvimaan. Kiva kokeilu, ensi vuonna pitää miettiä istutettaavat vähän tarkemmin. Ehkä parasta on ollut nähdä kuinka nelijalkainen Muruseni nauttii myös mökkeilystä, vaikka bussimatkat ovatkin epämiellyttäviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground