MÖKKI JA PALSTA LOKAKUUSSA 2013.

03 marraskuuta 2013


 
Lokakuun kuukauden mökkikuvat tulevat tässä. Vähän myöhässä, mutta olin "normaalikuvausaikaan" vielä Japanissa seikkailemassa. :) Reissun aikana puut olivat varistaneet lehtensä ja kuvauksen jälkeen tartuin haravan varteen ja siistin pihan lehdistä. Kuvissa näkyvät viimeiset ruukut tyhjensin ja laitoin varastoon. Nyt mökki on talviteloilla. 

Ihana yllätys oli jouluruusun kukat. Kuva on surkea, mutta halusin kuitenkin tänne muistoksi. Pitää ostaa jouluksi kotipesään taas jouluruusu, niin voin yrittää pitää sen hengissä ja tuoda sitten kesäpesälle. Tuo jouluruusu on nimittäin juuuri sellainen tapaus. Keväällä ostin jouluruusun taimen, jonka istutin tuon viereen, mutta kesällä se vain hävisi.

Viime vuonna näytti tältä. Uskomaton ero! Ei uskoisi saman kuun kuviksi. Kuvat ovat otettu viikko pari aikaisemmin, mutta silti huikea ero.
.....................................

Seuraa Oravankesäpesää: Blogilista | Bloglovin'

4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia, näyttää tosi hienolta :)

  VastaaPoista
 2. Kovin on surullisen näköistä syksyisin, on aina jotenkin niin haikeaa hyvästellä palsta ja toivoa, että kevät olisi jo huomenna.
  ps. Villa Pupula on palannut pitkän tauon jälkeen takaisin, tervetuloa lueskelemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kesän väri-ilottelun jälkeen monokromisempi maisema näyttää vähän vaisulta. Kunhan vain tarkemmin katsoo, löytyy hienoja sävyjä ja wabisabimaista kuihtunutta kauneutta.

   Oi, kuinka kivaa! On ihanaa lukea ja katsella kuvia muiden palstoilta. Varmasti tulen vierailulle!

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground