MÖKKI JA PALSTA TAMMIKUUSSA 2016.

17 tammikuuta 2016


Tammikuun kuvia kaunistaa lumikerros. Eilen oli kaunis pakkaspäivä, kun kävin nopeasti kesäpesällä kuvaamassa ja tarkastamassa kanitilanteen. Citykani (-kaneja) oli livahtanut takaportin alta kaivautumalla minunkin aidatulle palstalle. Kohta tukittiin, eikä tällä kertaa enää näkynyt jälkiä puutarhassani. Onneksi.

{2015}{2014}{2013}{2012}Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


15 kommenttia:

 1. Kesäpesäsi nukkuu kauniisti talviuntaan. Onneksi kanit eivät ole tehneet tuhoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Todellakin on onni etteivät kanit ole päässet tekemään tuhoja, niitä on ollut todella runsaasti tänä vuonna siirtolapuutarhassa.

   Poista
 2. Lumi kyllä koristelee kaiken tavattoman kauniiksi.
  Onneksi citykani ei tehnyt tuhojaan. Vielä on hyvässä muistissa muutaman vuoden takaiset kanituhot helsinkiläisissä puistoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekee!
   Kaneja on taas tänä vuonna tuntunut olevan siirtolapuutarhassa runsaammin kuin vuosi sitten. Onneksi aidattu palstani säästyy tuhoilta, kun vieressä on helppomminkin saatavaa ravintoa aitaamattomilta palstoilta.

   Poista
 3. Suloinen kesäpuutarha talviunilla.

  VastaaPoista
 4. Kauniin lumipeitteen on Kesäpesäkin saanut..:)

  VastaaPoista
 5. Aivan upeita kuvia nämä, sekä myös aiemmatkin!

  VastaaPoista
 6. Aivan upeita kuvia nämä, sekä myös aiemmatkin!

  VastaaPoista
 7. Oi miten kaunista Kesäpesällä onkaan =)

  VastaaPoista
 8. Eipä taida sielläkään enää olla lumesta tietoakaan... tai ehkä jotain rippeitä. Täällä katoaa aika huimaa vauhtia. Se ei sinänsä mua haittaa vaan se harmittaa, että aina kun luulee, että nyt tulee kevät niin sitten iskee jokin karsea lumimyräkkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, nyt taas viime yönä tuli lisää... On ollut kyllä hyvin vaihtelevaa säiden kanssa, välillä tulee lunta, välillä vettä. Tällä viikolla myös rakeita ja räntää! Minusta voitaisiin olla menossa kohti kevättä, ihan täysin ilman lunta...

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground