MÖKKI JA PALSTA MAALISKUUSSA 2016.

20 maaliskuuta 2016


Maaliskuu on hujahtanut keväisemmällä puolelle. Harmi vain ettei kevät oikein vielä palstalla näy. Piipahdin viikolla nopeasti mökillä ja silloin riemuitsin isosta alasta nurmikkoa. Sitten tuli roima kerros lunta ja nyt näyttää taas kovin talviselta. Millään en jaksaisi enää odotella... En kestä, viime vuonna tähän aikaan on ollut jo täysin lumetonta.

Olen potenut jonkunlaista blogiväsymystä, en ole jaksanut kuvata ja kirjoittaa omaa blogia. Muiden blogeja olen kyllä käynyt lukemassa, mutta kommentointi on jäänyt aivan liian vähälle. Tuntuu, ettei ole mitään uutta sanottavaa 20 kommentin jälkeen. Jospa tästä reipastuisin, kun kevät ja puutarha-aika koittaa kunnolla.

{2015} {2014} {2013} {2012}Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


12 kommenttia:

 1. Ääh miten paljon lunta! Ei kai sitä nyt olekaan mitään sanottavaa, muuta kuin juuri se. Mutta yleensä kevään alkaessa alkaa olla hirveästi asiaa, kun kevään ihanuudet haluaa jakaa kaikkien kanssa, koko maailman! Joten toivottavasti parin viikon päästä alkaa juttuja syntyä. Niitä on niin kiva lukea. Ei paineita ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä muuta sano! Onneksi lumitilanne on jo vähentynyt huomattavasti, mutta silti sitä on ihan liikaa.

   Poista
 2. Kovasti talviselta näyttää! Sinulla näkyy olevan pieni hyönteishotellikin. Itse laitan sellaisia mökille kesällä.

  VastaaPoista
 3. Viime vuonna oli tosiaan meilläkin vähemmän lunta. Mutta on sitä joku talvi ollut enemmänkin. Yritän sillä tsempata myös itseänikin, kun ei enää malttaisi odottaa.
  Kyllä se kevät tästä lähtee rullaamaan. On hauska seurata muidenkin puutarhojen kevään editymistä, oman lisäksi. Sunkin palstalla on jo valo ihan toisenlainen kuin talvella. Kyllä se siitä.
  Ja älä pode huonoa omaatuntoa blogiväsymyksestä. Huomaan itsekin, ettei aina jaksa suoltaa uutta ulos eikä tunnu olevan mitään asiaakaan. Silloin on mukava vaan lueskella muiden tuotoksia, ilman kommenttejakin. Täällä me sun blogiystävät pysytään ja varmasti kaikki virkistytään kevään myötä. Tosin voi käydä myös niin, ettei kukaan enää kohta ehdi mitään postaamaan, kun ollaan kaikki pihalla möyrimässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! :) Nyt jo palstalla näyttää paremmalta, mutta on sitä lunta vielä ihan liikaa. Kohta, kohta...

   Poista
 4. Kylläpä siellä on viellä lunta!
  Tuo blogiväsymys on tuttua...aina välillä vaivaa, mutta onneksi tämä ei ole pakollista hommaa...tekee, kun siltä tuntuu..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ehkä tämä tästä alkaa taas rullailla vanhaan tahtiin, kun vaan aloittaa kuvaamisen ja kirjoittamisen. Kun on rutiini jäänyt pois, niin siihen tuntuu olevan kovin vaikea tarttua kiinni.

   Poista
 5. Jos sinua yhtään lohduttaa niin meidän pihalla on monin verroin enemmän lunta. Tämä on juuri sitä vaihetta, jolloin ei enää millään jaksaisi talvisia olosuhteita. Vaan eipä säälle mitään mahda, täytyy vain ottaa io irti edes näistä valoisista päivistä.
  Blogiväsymystä tulee itse kullekin silloin tällöin ja välillä vähän useamminkin. Ei siitä tarvitse huonoa omaatuntoa kantaa. Eikä juttujakaan väkisin voi nettiin suoltaa. Kuten Riina tuossa sanoi, blogiystävät kyllä sinut muistavat, vaikka et alituiseen langoilla roikkuisikaan. Tsemppiä kevään odottamiseen!
  PS. Ja onhan meillä ne karvaiset terapiakaverit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaa, valoisat päivät ovat jo iso ilo! Ja kyllä sitä lunta on koko ajna vähemmän ja eteläseinustalla näkyi jo piippoja minunkin puutarhassa, kun eilen mökillä pikaisesti piipahdin. Aiemmin olen nähnyt niitä vain muiden blogeissa. Erittäin lupaavaa!

   Poista
 6. Vaikka onkin vielä valkoista, näkyy kuvissa ihana keväinen auringonpaiste. Ja ensi kuussa onkin sitten jo ihan eri väristä!

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground