ROSA BACCARA.

17 heinäkuuta 2016



Erittäin hitaasti karttuu viime vuonna aloittamani Arabian Botanica-sarja. Ostin jo talvella Rosa Baccaran ja vihdoin sain naputeltua sille naulan seinälle. Näitä koristelautasia olisi kyllä kirppiksillä tarjolla, mutta en haluaisi maksaa yli kahtakymppiä. Kuvittelin vielä vuosi sitten, että näitä irtoisi kirppiksiltä muutamalla eurolla. Olin aivan totaalisen väärässä.



Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


4 kommenttia:

  1. Minullakin on noita muutama...en tiennytkään, että maksavat kirppikselläkin noin paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, riippuu vähän kuviosta. Osa on harvinaisempia ja siten kalliimpia. Nuo kaksi ovat vissiin niitä tavallisimpia = halvimpia.

      Poista
  2. Eräs sukulaistäti on jo vuosia kerännyt noita, eikä häneltä enää montaa puutu. Olen joitakin harvinaisempia hänelle netistä bongannut ja täytyy sanoa, ettei niiden hankkimiseen riitä euro eikä kaksi. Ei edes 20 euroa. Hurjia hintoja pyydetään sellaisista, joita on valmistettu vähemmän. Kirppareilla noita kyllä näkyy, mutta juurikin kovaan hintaan tai sitten sellaisia, joita jo kaikilta löytyy. Tsemppiä keräilyyn!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Onpahan ainakin haastetta ja keräiltävä ei ihan heti lopu. Just olisi ollut netissä pari halvalla, mutta olivat tietenkin menneet samantien...

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground