MÖKKI JA PALSTA ELOKUUSSA 2016.

21 elokuuta 2016


Hetkonen, miten ollaan jo ylitetty elokuun puoliväli? Ja viimeinen kesäpesä-postaus on viime kuun kuukauden kuvat? Päivät vain ovat hävinneet jonnekin ja monet illat olen viettänyt Murusen kanssa puutarhassa, poissa tietokoneelta.

Elokuussa kukkivat syysleimut, kultapallot ja suurin osa pelargonikokoelmastani. Kolme tomaattiani tuottaa satoa, viiniköynnöksessä kasvaa ennätysmäärä rypäleterttuja, toivottavasti ehtivät valmistua. Päärynäpuussa kasvaa viidestä kymmeneen hedelmää ja yksi omenapuu on täynnä omppuja, yhdessä on parissa oksassa muutamia omppuja ja yhdessä ei ole omenan omenaa.

{2015} {2014} {2013} {2012}Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


8 kommenttia:

 1. Upeaa elokuun runsautta. Ja Murunenkin on päässyt loppukesän postaukseen. Rapsutukset hänelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Between! Murunen on aikamoinen linssilude ja poseeraaja, kun sille päälle sattuu, silloin ei voi vältyyä kissakuvilta.

   Poista
 2. Viinirypäleitä täällä kateellisena katselen...omani ei tehnyt tertun terttu...on kylläkin vasta viimevuonna istutettu. TAlven ansiosta kaikki oksat kuolivat ja aloitta kasvamisen taas alusta. Ensi talveksi olen jo varannut kupalmuovia jolla sitä peittelen..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tullut minunkaan viiniköynnökseen ensimmäisenä kesänä istutuksen jälkeen yhtään rypälettä, sittemmin määrä on vuosi vuodelta kasvanut. Kannattaa siis odottaa kärsivällisesti!

   Poista
 3. Tää on ihan hengästyttävän upea postaus. Pieni maratoni täynnä kuvia, joita katselisi vaikka kuinka pitkään. Erityisesti silmäni viipyilivät noissa polkukuvissa, niin kaunista!

  Sini K.
  kasvihomoni.fi

  VastaaPoista
 4. Ihanaa elokuun rehevää tunnelmaa! Ja sulla on kohta viinirypäleitä omasta puutarhasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :) Toivottavasti ehtivät kypsyä, viime vuonna kaikki paleltuivat kun tuli ylläri pakkaset aikaisin.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground