MÖKKI JA PALSTA LOKAKUUSSA 2016.

23 lokakuuta 2016


No nyt näyttää syksyiseltä. On pudonneita lehtiä, kellastuneita ja läpikuultavaksi menneitä kuunliljoja, ruskeitaa talventörröttäjiä. Punastuneita villiviininlehtiä ja hortensia. Kukassa on maksaruoho, tähtiputki ja yksi kärhöistä. Tosin tällä viikolla olleiden pakkasöiden jälkeen tilanne on varmasti jo toinen. Pelargonit ovat kotona tallessa ja hylly ammottavat tyhjyyttään. Lankaköynnökset jätin vielä somistukseksi, kuvassa näkyvä punapeippi on jo kohdannut kompostin jottei punasaviruukku mene pakkasissa rikki.

{2015} {2014} {2013} {2012}Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


10 kommenttia:

 1. Kyllä on syksylläkin kaunista. Sellaista haikeaa kauneutta.

  VastaaPoista
 2. Talvetatko sä sun lankaköynnökset? Nehän menisi siinä missä pelakatkin. Mä niin tykkään tuosta sun aloituskuvasta, kun sama näkymä on ollut niin monessa asussa. Ei huono tämä lokakuukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne menisi, jos olisi tilaa. :) Näkisitpä mun kellarikomeron! Just ja just sain äsken järkättyä tilaa ruukussa olevalla pienelle japaninvaahteralle. Olisi pitänyt vaan istuttaa se maahan...

   Tykkään kuvata samaa näkymää, se on kiva katsoa vuoden päätteeksi kaikki kerralla ja huomata miten maisema muuttuu kuukaudesta toiseen.

   Poista
 3. Ihanaa punaista! Ja söpö orava kerää talvivarastoa;)

  VastaaPoista
 4. Näin kauniita syyskuvia on ilo katsella! Noita luppioita ihailen erityisesti, niissä on jotain kovin herkkää. Ruska värittää kauniisti mökin ympäristöä.

  Sini K.
  kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Luppiot on mun suosikkeja, ne ovat just herkkiä ja värityskin hivelee mun silmää.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground