MÖKKI JA PELAKUU.

06 tammikuuta 2012

Toinen alan kirja on tänä vuonna julkaistu Stiina Kiiverin Mökki ja pelakuu kurkistuksia siirtolapuutarhaan. Pitihän sekin itselle hommata. :) Kirja on jaoteltu osiin niin, että yhden luvun muodostaa aina neljän teemaa, Katsaus, Kädenjälki, Kylässä ja Kasvien mailla. Jokaisessa luvussa on katsaus siirtolapuutarhojen historiaan ja elämään, esitellään yksi puutarha, askarrellaan jotain ja viimeissä osiossa on asiaa kasveista.

Kirjan kuvat eivät ole Pieniä puutarhaunelmia -kirjan tasoisia, osa aika harrastelijamaisiakin, esim. yhdessä huussikuvassa on realismia vähän turhankin paljon, rumat muovipurkit ja -pullot on jätetty kuvaan. Sisustustyyppisen kirjan kuvien soisin olevan vähän edes stailatumpia... Taitto on myös vähän turhan sekava, kuvien ympärillä olevat aaltoviivat ovat mielestäni ihan turhat. Lisäävät vain sekaisuutta.

Kirjan tekstiosuus on kuitenkin oikein oiva, paljon vinkkejä ja mielenkiintoisia juttuja. Tälläiselle vaaleanvihreän peukalon omaavalle aloittelijalle hyvä opas siirtolapuutarhurointiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground