MÖKIN TILPEHÖÖREJÄ.

08 elokuuta 2011

Siirtolapuutarhamökin aiempi omistaja on ollut vanhempi rouva. Mökillä on sekalainen seurakunta astioita, ruokailuvälineitä ja muita sisustustavaroita kuten julisteita ja tauluja. Nyt ne kaikki ovat minun. :)

Muovihenkarit päätyivät jo jätesäkkiin. Julisteiden ja taulujen kohtaloa pohdin, raaskinko heittää pois jonkun öljyväritöitä vai pitäisikö niitä tuunata vähän. Ihan sellaisinaan ne eivät sisustussilmääni miellytä. Olavinlinna-seinälautanen on Kupittaan Saven valmistama, kaneli- ja kardemummapurkit ovat taas vanhaa Arabiaa, kuten niiden vieressä oleva valkoinen sirotin möykkykin. Muitakin löytöjä olen tehnyt mökin kätköistä, niistä lisää myöhemmin.

4 kommenttia:

 1. Jollei joku tavara miellytä, eikä tuunaustapaa sopivaiseksi keksi, niin laita ne kiertoon. Jollekin toiselle turha tavara voi olla aarre, jolle jo löytyisi talosta/mökistä/asunnosta sopiva paikka - ja saisit samalla vähän mökinlaittorahaakin. :)

  VastaaPoista
 2. Juuh, suunnitteilla on. :) Hirveästi lähti roskiin pelkkää roskaa, kuten muovihenkareita, paperilautasliinapakkausten jämiä, jotka ovat olleet ties kuinka kauan mökillä ja ruokatarpeita. Yhtään astioita tms. en ole heittänyt pois, pitää vähän tuumailla mitä kaikkea sitä tarvitseekaan...

  VastaaPoista
 3. tuo riihimäen mittakannu on sitten rahanarvoista tavaraa... priimakuntoisena maksanee lähempänä satasta. itsellänikin on sama, tykkään kovasti, vaikka en käytä :)

  VastaaPoista
 4. Hoksasin kannun arvon tässä taannoin, kirppiksellä tuli vastaan ja hintaa oli 55 euroa! Sekin siis on ollut vielä ilmeisen halpa... Pitääpä vaalia vielä vähän tarkemmin, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground