VESIPISTE, PUUTARHALETKU JA TELINE.

25 toukokuuta 2013Tämän lyhyen puutarhurointiurani aikana olen ehtinyt ihmetellä kasteluletkujen väritystä. Miksi ne ovat aina vain keltaisia tai vihreitä? Vuosi sitten Chez Larsson esitteli Garden Glory -puutarhaletkut blogissaan. Siitä asti olen suunnitellut niiden ostoa. Ainut, mikä on estänyt minua toimimasta on Garden Glyryjen huikean kallis hinta.

Nyt guuglailin uudellen letkuja, sillä palstalla ollut keltainen ei miellyttänyt silmää ja oli myös kärsinyt edellisen omistajan rautalankakoukkusäilytyksestä. Kuinka ollakkaan oli toinen ruotsalaisfirma keksinyt ottaa valikoimaansa mustan, valkoisen ja vaaleanpunaisen kasteluletkun. Ja huomattavasti huokeampaan hintaan. Hetken arvoin väriä ja päädyin erittäin päheään pinkkiin. :) On ainakin erottuva!

Samassa tilauksessa tuli myös uudet suuttimet ja valkoinen matallilankateline. Tungin telineen kätevän isäni matkaan ja kerroin haluavani puolipyöreän telineen. Paitsi, että muutaman hetken päästä halusin puolipyöreään malliin korvat. :) Ja tässä tulos. Hieno. Grillimestarin kanssa yhteispelillä asensimme telineen palstani vesipisteen luokse. Kelpaa nyt noutaa vettä, kun pinkki letku sai seuraksi minttukärryn. Erittäin tyylikäs väripari. :) Tai ainakin räväkkä!

2 kommenttia:

Proudly designed by Mlekoshi playground