TILPEHÖÖRIVARUSTELUA.

13 elokuuta 2013Kurvin Fidasta löytyi ehjä ja puhtoinen vanha kunnon Tampellan {?} keittiöpyyhe neljällä eurolla. Ihanan paksua kangasta ja kuosi on niin nostalginen, samoja oli sinisinä äidillä.


Ystävä tuli kaukaa piipahtamaan kotomaassa ja toi tuliaisena mm. didgeridoo-avaimenperän. Avaimenperä koristaa nyt suihkuhuoneen avainta. Muistuu aina ystävä ihanainen, kun menee mökkillä suihkuun.Kierrätyskeskukssesta löysin isohkon emalikulhon. Kesäpesällä on ollut vähän puutteita tarjoilukulhoista, jota tämä nyt vähän korjaa. Samaa sarjaa löytyy pienempinä sekä kotoa että mökiltä. Haluan vain vanhoja astioita mökille, pois lukien Marimekon Siirtolapuutarha-sarja, joka nyt vaan kuuluu siirtolapuutarhaan. :)Harri Koskisen {ihanan Harri Koskisen} suunnitelma Kupu-palovaroitin. Tämän tärkeän, mutta tyylikkään kapineen tulo kesti sitten vähän kauemmin, nimittäin reilun vuoden tilauksesta. Valmistajalla oli vaikeuksia tehdä näitä kromisia, SisustusCarenan kaupantädit muistivat sähköpostilla aika ajoin ja pahoittelivat viivästystä. Kärsivällisesti odotin, ei kai sitä voi huonompaakaan vaihtaa. Se vasta harmittaisi! Paitsi, että ihan paria viikkoa ennen kuin palovaroitin saapui, mietin että pitäisikö tilaus vaihtaa sittenkin vaaleanpunaiseksi... :) No, en ehtinyt.

4 kommenttia:

 1. Juu...minäkin muistan tuollaiset pyyhkeet!
  Ihana pulleita herneitä...:)

  VastaaPoista
 2. Mums mums, herneet meni jo. Hyviä olivat. :)

  VastaaPoista
 3. Meillä lentelee Jaloja katossa. Ihastuin jättikärpäläisvaroittimiin. Nuo Kupu-varoittimet ovat tyylikkäitä.
  Tuota didgeridoota ei kai voi soittaa...? :)
  Kivoja löytöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei voi soittaa. On "vain" maalattu puutikku, mutta ajatus on hauska. Niin ja naisethan ei kai edes saa soittaa didgeriduuta?

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground