SYYSHORTENSIA.

15 syyskuuta 2013Harmittelin tuolla aikaisemmin, että palstan kukkijat ovat syyskesästä vähäiset. Sitten teimme Grillimestarin kanssa retken Fiskarssiin ja siellä osuimme käymään Garden Shopissa. Silloin mukaan lähti jotain muuta, jotain helpommin repussa kuljetettavaa, mutta mieleen jäi ihanat syyshortensia hattarat. Myös sana "syys" nimessä lupasi hyvää. :) Muistelin, että olin vaikuttunut Hernepensaskujanteen Jorin upeista syyshortensiaostoista ja kun palasin ihastelemaan kukkia ja stalkkaamaan nimiä, tajusin että tuolla Fiskarssissahan Jorikin oli käynyt. :)

Törkeästi kopioin Jorin ostokset ja laitoin guuglen kuvahakuun maagiset sanat: "Hydrangea paniculata Vanille Fraise" ja se oli siinä. Googlailin lisää ja löysin näitä kukkia lähempää vanhempiani ja nakitin heidät ostoksille. Vanhemmillani on parempi kuljetuskalusto {auto} kuin meillä {moottoripyörä ja jopo}, tiesin myös isäni olevan tulossa Helsinkiin käymään ja piipahtavan kesäpesällä.

Siinä hän sitten on, kaunis pieni syyshortensiani. :) Ihana vaaleanpuna-valkoinen hattara. Että kiitos vaan sinne Hernepensaskujanteelle!

2 kommenttia:

Proudly designed by Mlekoshi playground