KYNTTILÄLYHDYT.

06 lokakuuta 2013

 

Tiimarin konkurssiuutinen vei minut nopeasti lähimpään myymälään, sillä tajusin, että kesäpesän seinällä olevat Polkka Jamin kortit ovat kyseisen yrityksen kehyksissä. Saman sarjan kortteja on jemmassa vielä muutama ja olenkin miettinyt, että niitä voisi seinälle lisätä. Siis äkkiä kehysten hakuun. Samalla reissulla silmäni osui näihin kynttilälyhtyihin, jotka oli roimasti alennettu. Suunnitelma oli vielä ostohetkellä spreijata ne mustiksi tai valkoisiksi, mutta näyttävätpä ne hehkuvan punaisinakin hyviltä!
.....................................

Seuraa Oravankesäpesää: Blogilista | Bloglovin'

4 kommenttia:

 1. Ajattelin huomenna poiketa tuossa "meidän" Tiimarissa katsomassa löytyisikö jotakin kivaa.....nuo lyhdyt ovat kauniita, mutta kun kaiken maailman tuikkulyhtjä on nurkat pullollaan...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän niitä itselläkin on, ajattelin et nämä voisi toimia vähän isomman kokonsa puolesta myös maassa, silleen kun pidän haaveilemani tuparit mökillä. Vastahan tässä on 2 ja puoli kesää vietelty, et jos sitten ensi vuonna tuparit! :)

   Poista
 2. Hei, olen vähän harmissani myös Tiimarin lopettamisesta, eikö ihmisillä ole enää aikaa itselleen ja pikku askarteluihin. Blogissani on sinulle jotain, jos innostut pikku haastiksesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haastiksesta, palaan siihen myöhemmin! :)

   Luulen, että Tiimarin tyyppistä tarjontaa on nykyään niin paljon netissä ja eikä varmaan Tigerin rantautuminen Suomeen auttanut tilannetta lainkaan. Kuinka moni bloggari onkaan hehkutellut Tigerin jutuilla, Tiimarista kukaan ei taida hakea mitään. No, pitkään ei kyllä enää voikaan. Harmillista kyllä!

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground