MUUTAMA LÖYTÖ.

05 lokakuuta 2013


 
Muutama kesäpesälle ajautunut viime aikainen löytö. Punasaviruukut löytyivät taloyhtiön roskakatoksesta, juuri tuollaiset olen miettinyt ostavanikin, mutta näinhän se kävi kätevämmin. :) Turkoosi kattila on hyvin pohjaanpalanut, mutta ei haittaa näissä istutushommissa. :) Oikein näen miten istutan siihen jotain vastavärillistä. Tai sitten en. Viimeisenä pieni Opan teepannu, ilman kantta. Tuohon suunnittelen istuttavani jonkun rennosti roikkuvan kasvin ensi keväänä.
 
.....................................

Seuraa Oravankesäpesää: Blogilista | Bloglovin'

2 kommenttia:

 1. Hienoja löytöjä...miksihän ihmiset heittää hyvää tavaraa pois?
  Itse käyn ostoksilla kirpparilla, mutta en ole koskaan mitään myyntiin vienyt. Lahjoitan aina Punaisen ristin kirpputorille, jos jotakin viemistä on...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vähän ihmetyttää kyllä. Hetki sitten jouduin miettimään kuinka monta mehumaijaa voi ihminen omistaa, kesäpesällä on ennestään kaksi ja kolmas olisi ollut tyrkyllä roskakatoksessa. En ottanut. Nyyh. Vähän jäi paha mieli keittimen puolesta. :)

   Tää oli ehkä toinen kerta kun pidin pöytää itsepalvelukirppiksellä, loput kamat veimme Fidaan (ja muutaman jutun toin kotiin :) takaisin).

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground