SWEDISH DETAILS GARDENS.

19 joulukuuta 2013Keväisellä Tukholman retkellä ostin Designtorgetilta Swedish  Details Gardens -kirjan. Oli pakko, kun omistan samaa sarjaa olevan Detaljer Hemma -kirjan. Ihastuttava kirja, joka nostaa ruman kauniita ykstyiskohtia esiin, tällä kertaa puutarhoista. On portteja, numerokylttejä, portaita ja kiveyksiä, ulkokalusteita, patsaita ja ja ja kaikkea. Niin inspiroivaa, niin hyvää katseltavaa kun oma palsta näyttää ankealta ja haaveissa siintää ensi kevät ja kesän palstapuuhat. Pitäisi ehkä hankkia oravankesäpesään orava-patsas? Kitchiä? Kyllä! :)Seuraa Oravankesäpesää: Blogilista | Bloglovin'
 


4 kommenttia:

 1. Tuollaisella kirjalla saa ajan hyvin kulumaan...ja oliko se nyt joulukuun 22 päivä, jonka jälkeen alkaa päivät pidentyä...kesää kohti ollaan menossa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on ihana fiilistellä kesää ja inspiroitua kauniista kuvista! Kohtahan sitä taas saa upottaa kädet multaan! :)

   Poista
 2. Pitkästä aikaa muistin käydä täällä. Ihania päivityksiä olet jaksanut tehdä. Itselläni Villa Verandan kanssa viime kesä oli niin työn täyteinen, että blogin päivittäminen täysin jäi. Jos sitä vaikka keväällä. Kohta pitäisi myös laittaa itämään. viime keväänä kun oli kylmä niin idätys meni vähän pieleen ja aloitin liian aikaisin. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihanaa alkanuttu vuotta ja onnea idätyksille! :) Itselle bloggaus on niin iso harrastus ja elämäntapa ettei oikein pysty olla kuvaamaatta ja kirjoittamatta rakkaista jutuista. :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground