UUDET TILPEHÖÖRIT.

11 joulukuuta 2013


 Kesäpesäily on tähän aikaan vuodesta ja parit seuraavatkin kuukaudet vähäistä. Yleensä viikonloppuna teen kävelyretken ja suuntaan siirtolapuutarhaan. Ihan vain katsomaan miten mökkini pärjää. :) Ihan hyvin toistaiseksi. Monesti mökille on ollut myös jotain vietävää. Piti oikein kuvata uusia juttuja, jotka odottelevat ensi kevättä ja kesää. Sain työkaverilta synttärilahjaksi Siirtolapuutarha-teemukeja, itse ostin myös pari mukia lisää.

Lasiset kynttilälyhdyt ovat Japanista, tietenkin lempparistani, Natural Kitchenistä. Ikebukuron versio, Natural Kitchen &and, oli laajennettu kattamaan myös vähän kalliimpia juttuja. Nämä kupit maksoivat 315 jeniä eli 2,29 euroa tämän hetkisellä kurssilla. Ei hirveän kallista! :) Metallikorit ovat samasta kaupasta, tuttuun 105 jenin {0,74 euroa} hintaan.

Emalikuppi on edukas kirppislöytö syksyltä. Viimeisen kuvan harjan ostin ruukun pesua varten ja sinkkinen pikkutynnyri on tuhkakuppi tupakoiville vieraille. Pieni puulaatikko on roskalavalöytö viime syksyltä. Lisäksi mökille on viety mm. pari mattoa ja aurinkovarjo...Seuraa Oravankesäpesää: Blogilista | Bloglovin'
 


3 kommenttia:

 1. Kivoja tilpehöörejä. Täytyyhän sun käydä pesällä katsomassa onko kaikki on...varmaan moni kesäasujas piipahtaa säännöllisesti mökillään. Vai käykö ?
  Mikä on japanilaisen keskitulot kuukaudessa...? Noita hintoja vaan tässä istuskelin...sillai melko edullista meidän tuloja ajatellen...jos ne nyt on 3000€/kk. Kenellä on , kenellä ei. Minulla ei vaikka koulutuksen mukaan pitäisi olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni ei käy lainkaan mökillä talvisaikaan, vaihtelee kyllä paljon.

   Japanista löytyy tavaraa tästä halvasta tilpehööristä, hurjan kalliisiin juttuihin. Varmaan samoin kuin palkkatulotkin, on pienituloisia ja sitten taas niitä erittäin, erittäin hyvätuloisia. Siellä ALV on 5 %, joka tekee myös aika paljon. Jenin kurssi on tällä hetkellä myös hyvän hintaista euroon nähden, aina näin ei ole ollut.

   Poista
 2. ..istuskelun ja istuskelin :)
  Makoillen tässä kyllä mietiskelen niitä hintoja...

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground