KUVIA HEINÄKUUN LOPULTA.

07 elokuuta 2014


Löysin Hesyn "kissakirpparilta" kannettoman, mutta muuten hyväkuntoisen maitotonkan neljällä eurolla. Myyjätär ehdotti tonkkaa maljakoksi, juuri siihen tarkoitukseen minä sen ostinkin, kaveriksi vähän isommalle. :)


Ensimmäiset ananasmansikat! Kolme tainta eivät ole olleet kovin tuottoisia, nämä kolme marjaa ovat toistaiseksi ainoat. Maku oli, ööö, ei ananas, ei mansikka vaan aika mauton.

Porkkanat, valkosipulit ja salaatit kasvavat mukavasti. Porkkanoita olisi ehkä pitänyt harventaa rankemmalla kädellä, mutta nyt meni näin.
Olenko kuvannut tarpeeksi tätä punaista tuolia, kylttiä, puna-valkoisia petunioita ja pelargoniaa? Ostin Kodin Ykkösestä kaksi kukkimatonta pelakuuta 1,70 eurolla, molemmat paljastuivat kirkkaanpunaisiksi. On niin sävy sävyyn tuolin kanssa. Parhaat pelargonit tänä vuonna, ovat olleet kukassa pitkään ja runsaasti, kun kerran aloittivat sen.
Viisi kuudesta siemenestä kasvatetusta pelargonista on hämmentävän isokokoiset ja tuuheat. Ehtivätköhän vielä kukkia? Toivottavasti saisin säilytettyä edes muutaman ihanan pelakuun talven yli taas ensi kesäksi.


Tomaattisatoakin alkaa jo kohta puolin valmistua. Itseasiassa nuo kuvan isoimmat ovat jo kypsät ja joku herkkusuu ehti ennen minua poimimaan ne parempiin suihin. Lienevätköhän samat epelit, jotka veivät ensimmäiset kirsikkani?Tälläistä kesäpesällä heinäkuun lopulla.Seuraa Oravankesäpesää: Blogilista | Bloglovin'  | Pinterest
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground