LÖYTÖJÄ.

09 marraskuuta 2014

Esittelin tovi sitten tuolla kotipesän puolella viimeaikaisia löytöjä, tässä muutama lisäys. Jo aiemmin loppukesästä löydetty nelijalkainen teline {?} kuin tehty ruukulle. Ensi kesänä voisin laittaa siihen jotain roikkuvaa kasvisorttia kuvausmallina olleen pelargonin sijaan.  Olen muutamiakin kertoja ollut jo ostamassa samanmoista telinettä puutarhamyymälästä, mutta nytpä löytyi ilmaiseksi vuoden parhaalta roskalavalta.

Samalla kun ongin metalliroskiksesta kaksi sinkkisankoa, nappasin mukaan myös kaksi puukahvaista veistä. Harmittavasti en ylettänyt Sorsakosken aterimiin, joita myös olisi ollut siellä roskiksessa tarjolla, todella harmillista. Luultavasti veitset tarvitsevat kunnollisen terotuksen leikatakseen, jos sittenkään leikkaavat.

Viimeisin löytöni on 17 kappaletta kasvitukia. Ne löytyivät erään taloyhtiön pihassa olleelta roskalavalta. Ei nuo kauniita ole, mutta olen huomannut parissa vuodessa, että sitäkin kätevämpiä ovat. Noilla saa kukat kivan ryhdikkäiksi, suhteellisen huomaamattomasti. Kesäpesällä on ollut muutama jo ennestään eikä lisä tee huonoa.Seuraa Oravankesäpesää: Blogilista | Bloglovin'  | Pinterest
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground