KEVÄTMESSUT 2015 osa 2.

29 maaliskuuta 2015

 
Tässä muutama kuva lisää Kevätmessuilta. Varaxin osasto oli yksi messujen kauneimmista. Olisin voinut ottaa sekä tuotteet että osaston somisteet itselleni. Varsinkin tuo ensimmäisen kuvan Retro-keino sopisi niin hyvin kesäpesän puutarhaan, siihen omenapuiden väliin. Kyllä kelpaisi kiikuskella kunnon mummotyyliin. Nopealla guuglauksella keinuja näyttäisi olevan ainakin K-raudan valikoimissa parin sadan euron hintaan.
Varaxin osastolla oli käytetty aivan ihanasti pyykinkuivaustelineitä, toinen oli viritetty ylösalaisin. Se sai haluamaan heti itsellekin pari pyykinkuivaustelinettä kotiin. :) Telineisiin oli ripustettu kuvia, hääpuku, viirinauhaa, harsoverhot ja tunnelmavalosarja. Ylösalaisin ripustetun alle oli tehty tunnelmallinen kattaus hääparille.Kauniita Hamam-pyyhkeitä löytyi Linan osastolta. Kauniissa väreissä olleet unelmankevyet pyyhkeet houkutteleivat kovasti, mutta tietoisuus, että kotona on sekä mustia että valkoisia puuvilla-pellavavohvelipyyhkeitä paketeissaan odottamassa käyttöä hillitsi ostohalua.
Kotipuutarha-lehden osastolla oli kivoja ideoita kasvien esillepanoon. Oli roikkuvia lasipurkkeja mehikasveilla ja raudoitusverkosta tehty yrttiseinä. Raudoitusverkossa on kyllä jotain kivaa rouheutta ja siitä voisi tehdä kesäpesälle kaikkea hauskaa.

Viimeisenä kuvissa soman kirkkonummelaisen sisustusliikkeen HUONE ett RUM -osasto. Pienellä osastolla oli kaikkea ihanaa sekä kotiin että puutarhaan. Ostin pieniä yrttitikkuja ja voi, olisin voinut ostaa niin paljon muutakin. Esimerkiksi betonisen laakean ruukun, suihkepullon ja niin, osastolla oli myös pelargoneja... Yritin kovasti olla huomamaatta pelakuut ja jotenkin selvisin. :)

Edit. Pakko vielä lisätä, että HUONE ett RUM:lla on myös vasta-avautunut nettikauppa. Käynti omalla vastuulla... :)Seuraa Oravankesäpesää: Blogilista | Bloglovin'  | Pinterest
 


8 kommenttia:

 1. ihanan näköinen tuo viimeinen osasto!

  VastaaPoista
 2. Minä olisin kaivannut enemmän ihanan näköisiä osastoja ja tunnelmaa. Jotakin sellaista boheemia ja vähemmän polyrottinkista tunnelmaa. Kasveissa olisi voinut olla enemmän pieniä toimittajia, suosittuja nettikauppoja esimerkiksi, mutta taitaa olla taaskin niin, ettei pienillä ole varaa lähteä messuille.
  Melko nopeasti oli messut eilen lompsittu läpi, enkä oikein innostunut mistään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se on messuilu on kallista. Itse kaipaisin enemmän puutarhoja myymään perennoja yms., mutta siihen messut ovat liian aikaisin.

   Poista
 3. Miten mä en huomannut ollenkaan noita sun kolmen ekan kuvan paikkoja. Kiva, kun toisten kuvista näkee vielä uusia juttuja, mitkä on jääneet itseltä huomaamatta.
  Tuon tokan kuvan mansikkahillopurkki on mulle nostalginen. Mun isä oli kyseisessä firmassa töissä, kun olin lapsi. Meillä syötiin aina tuota mansikkahilloa. Ja kolmannessa kuvassa oleva kattila on samanlainen ku mun vaarilla.
  Minäkin tykkäsin tuosta pyykkiteline-ideasta, noista Kotipuutarhan roikkuvista lasipurkeista ja meinasin myös seota tuolla HUONE ett RUM-osastolla. Mulla lähti kotiin sieltä sellainen lokerikko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama mulla, olen bongannut muitten postauksista kivoja juttuja, mitkä on jääneet itseltä messuilla näkemättä.

   Mun piti vielä sunnuntaina käydä ostoksilla HUONE ett RUMin osastolla, kun jäi niin pahasti betoniruukku kaivelemaan. Osasto oli just sellainen, että pitäis saada kaikki ja on vaikeeta valita vain yksi juttu ja sit jää ostokset tekemättä.

   Poista
 4. Onpa mukavan eri näköisiä messukuvia, kuin mitä olen muilla nähnyt. Tuollahan näyttää oikein houkuttelevalta, kivoja yksityiskohtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva, jos näit kuvissani kivoja juttuja, joita muut eivät ole blogeihin tallentaneet.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground