MÖKKI JA PALSTA MARRASKUUSSA 2016.

20 marraskuuta 2016


Kuvat ovat viime sunnuntailta, silloin oli lunta lähes polviin asti. Harvinaislaatuiset marraskuun kuvat kesäpesältä, koko viisivuotisen siirtolapuutarhuriurani ensimmäiset lumiset marraskuukuvat. Nyt tosin on pari päivää sadellut ja ollut lämpöasteita eikä lunta ei ole enää jäljellä nimeksikään.

Herkkikset, sinisateet, neidonhiuspuun, japaninkellovaiveron ja akebian, peittelin kuun alussa pakkaspeittoihin ja ruukussa olevan kärhön ympärille käärin vanhan makuualustan. Nythän niitä ei varmaan taas hetkeen tarvittaisi.

Tomaatit ja lankaköynnökset jäivät talven yllättäessä niille sijoilleen, mutta kerkiihän sitten keväällä siivoilla.

{2015} {2014} {2013} {2012} {2011}Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


4 kommenttia:

 1. Etelän talvet on tosiaan hieman hankalia, kun välillä tarvitaan äkisti pakkassuojia, sitten ne pitäisi taas ottaa pois, jos tulee märkä kausi, jotta kasvien tyvet eivät homehdu... juokse siinä sitten kerran viikossa palstalle niitä säätämään :-D Noh, kyllä ne kasvit varmaan pärjäävät. Toivottavasti!
  Ihanaa, että lumi häipyi, kunpa tulisi takaisin vasta ensi vuoden jouluksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, nyt on taas pakastunut ja hieman on tänään ripsotellu jotain valkoista vesisadekauden jälkeen. En kaipaa lunta lainkaan, mutta jos pakkasia tulee taas niin parempi se lumisuoja kasveille olisi.

   Poista
 2. Aika vikkelästi maisema vaihtui. Nyt ollaan pikemminkin totutuissa väreissä, kun sade vei lumet. Toivotaan nyt, ettei heti tule kovia pakkasia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, en perusta lumesta yhtään, mutta jos niitä pakkasia tulee niin sitten kestän sen, jos se säilyttää herkkikseni henngissä.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground