TROPIIKISSA.

06 marraskuuta 2017


Sunnuntaina tein pikamatkan tropiikkiin, kun porhalsin bussilla Kaisaniemen kasvitieteelliseen puutarhaan. Ostin viime vuoden lopulla kausikortin kasvitieteellisiin puutarhoihin ja olen hävettävän vähän hyödyntänyt sitä. Ensi vuonna hyödynnän visiiteillä Museokorttia, sillä nykyään puutarhaan pääsee myös sillä. Museokortti on aivan loistava keksintö!


Ulkona oli harmaa päivä, eikä sitä valoa riittänyt kasvihuoneisiinkaan yhtään sen enempää, joten kuvaaminen oli vähän haastavaa. Nappsin itselleni muistoksi kuitenkin muutaman foton ja ajattelin jakaa muutamat näin marraskuun harmaudessa.


Hibiskus Kokio 
Alkuvuodesta, kun kävimme bloggariporukalla kasvitieteellisessä ei näitä valtavia jättiläislumpeita ollut. Ne tapaavat heittää henkensä joulun tienolla ja uudet istutetaan maaliskuussa altaaseen. Oli siis melkein viime hetkiä nähdä lumpeet vielä tänä vuonna.

Puutarhabloggaajien talvitapaamisesta puheenollen, olisiko teillä ihanat kanssabloggaajat, kiinnostusta nähdä tänäkin talvena täällä Helsingissä? Ajankohtana tammi-helmikuun vaihde {onko toivomuksia päivästä?}, voisimme nähdä Talvipuutarhassa, ehkä siitä sitten syömään/kahville ja toinen kohde on mielessä, mutta pitää varmistaa onnistuuko suunnitelmani. Hihkaise hep-kommenteissa, niin tiedän löytyykö halukkaita ja kuinka paljon.Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


16 kommenttia:

 1. Kauniin kutsuvat kuvat tropiikista, jossa käynti on itsellä ollut jo aivan liian kauan todo-listalla. Hienoa, että museokortillakin pääsee tropiikin uumeniin :) Hyvää tiistaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa mennä, varsinkin tähän aikaan vuodesta, kun ulkona harmaata ja märkää. :) Mukavaa viikonalkua sinulle!

   Poista
 2. Virkistävät kuvat harmaasta päivästä huolimatta! <3
  Ja kyllä kiitos, kiinnostaa bloggaajatapaaminen keskellä talvea. Viime vuonnakin se virkisti niin valtavasti, kun omassa puutarhassa oli talvi.
  Ehdottomasti olen mukana!
  Voitaisiin miettiä silloin myös kesän tapaamista yhdessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! <3 Hienoa, oli kyllä aivan mahtista nähvä viime talvena, niin on pakko nyt yrittää saada väkeä kokoon.

   Poista
 3. Jep, mukana! Ihanaa vihreyttä ja lämpöä talven keskelle. Viime kerrallakin se käynti antoi paljon energiaa ja tuttujen tapaaminenhan piristää aina.

  VastaaPoista
 4. Hienot kuvat. Ei niistä yhtään huomaa, että valoa oli vähemmän. Kiva, että jaoit täällä. Nyt alkaa puutarhajutut väkisinkin käydä vähiin, joten mielellään katselee ja lukee muitakin juttuja.
  Ja kyllä, talvella voisi hyvinkin treffata puutarhaystäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Between! Olisi kyllä kiva, jos tavattaisiin puutarhan puhumisen merkeissä isommallakin porukalla.

   Poista
 5. Hep. Kiinnostaa toki. Toivottavasti ajankohtakin sopii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kiva! Onko toivomuksia ajankohdasta? Nyt saa esittää toiveita. :)

   Poista
 6. Aina tuntuu tulevan yllättäviä menoja. En vielä tiedä, miten mm lasten harrastusmenot asettuvat. En siis pystu vielä edes toivomaan mitään tiettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sitten tapaaminen osuisi hyvään aikaan sinulle!

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground