ETEENPÄIN JA SADONKORJUUKORI VAATEKORINA.

15 elokuuta 2018


Käydään välillä Oravankesäpesässä sisällä. Mökissä ei tänä kesänä ole tullut aikaa vietettyä. Mökki kylmenee ja kuumenee säiden mukaan ja luonnollisestikin lämpöä on riittänyt mökin sisälläkin tänä vuonna. On ollut päivisin suorastaan tukahduttavan kuuma.Toin kotoa taulun mökille. Grafiikan vedos on kierrätyskeskuslöytö, Anna-Maija Mattila-Selinin hiiriaiheinen "Eteenpäin". Olen blogannut löydöstä aiemmin. Se sopii mielestäni aiheeltaan hyvin puutarhaan ja mökkiin, jonne oli talvenaikana tehty kaksi hiirenpesää.


Viime aikoina on taas Murusellekin maistunut hetekalla makoilu. Kuumimmat ajat kissa on nukkunut puulattialla pirttipöydän alla tai kantokassissaan. Tässä on kissa, joka rakastaa aurinkoa ja lämpöä.Toin kotoa myös viime syksyisen Habitare-messujen kyljssä olleiden Antiikki-messujen ostoksen. Metallisen korin, joka jo messuilla ristittiin sadonkorjuukoriksi. Mökissä se tosin hoitaa muuta hommaa. Parempien säilytystilojen puutteessa korissa on mökkeilyvaatteita, kaksi mekkoa, trikoohousut, collegetunikahuppari ja yöasu. Lisäksi korissa on ohut pellavapyyhe suihkutteluja varten ja Marimekon Kurjenpolvi-toilettilaukku, jossa on perus ihon- ja hiustenhoitojuttuja.

Tämä pieni oivallus on ollut suuri ilo. Nyt ei kotoa tarvitse joka kerta raahata samoja vaatteita mökille ja mummokärryni ovat aavistuksen keveämmät vetää siirtolapuutarhaan. Tykkään korin ilmeestä tavaroineen ettei edes haittaa, että ne ovat näkösällä ja kätevästi käden ulottuvilla.
Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


4 kommenttia:

 1. Ihanan vihtyisää! Tosiaan, pikku mökki ei eristä ulkoilman lämpötilaa... tänä kesänä olisi sellainen paksuseinäinen kreikkalainen kivitalo viileällä kivilattialla ollut kova sana. Murunen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila! Vanha lautatönö on vailla eristeitä. Tänään heräsin viileästä mökistä, ulkona oli paljon lämpimämpää. Muru on <3

   Poista
 2. Niin rentouttavan ja kotoisan näköistä!
  Mökillä tuntee olevansa varmasti vähän kuin ulkona, jos lämpötilatkin vaihtuvat säiden mukaan.
  Mukavia mökkeilyjä ja kauneutta elokuuhun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! Ainakin nurkista tulee hyvin läpi, onneksi katto on sentään ehkä, että pysyy kuivana. :)

   Aurinkoista viikonloppua ja värikästä elokuun jatkoa!

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground