MÖKKI JA PALSTA MAALISKUUSSA 2019.

17 maaliskuuta 2019
Lunta riittää eikä piipoista ole tietoakaan. Meinasin vaipua epätoivon ja kiukun valtaan, mutta sitten selasin Oravankesäpesän Instagram-kuvia ja huomasin, että viime vuonna tähän aikaan lunta oli vielä enemmän eikä tietoakaan lumettomista läikistä. Tällä hetkellä on sentään muutamia lumettomia kohtia palstalla. Siirtolapuutarhuri on vain niin kovin malttamaton.

{2018} {2017} {2016} {2015} {2014} {2013} {2012}Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


8 kommenttia:

 1. Juuri katsoin, että onpas siellä vielä kinoksia, mutta löytyy sentään toivoa antavia puhtaita lampareitakin :) Kyllä ne kohta sulaa, loppuisivat nyt vaan nuo yöpakkaset! Tällä viikolla tyrkkäsin ekat narskut ja helmililjat parvekkeelle, siinä toivossa, että pärjäävät jo ulkosalla. Vielä eivät ole kuukistuneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunta riittää, mutta vähitellen koko ajan vähemmän. Kyllä se kevät sieltä tulee, odottavan aika vaan on niin kovin pitkä. :)

   Poista
 2. Malttamattomuutta on liikkeellä. Paljon on lunta vielä niin sinun kuin minunkin pihallani, mutta sinnikkäästi kasvit jo sieltä täältä kurkistavat. Viime päivien vesisateet ovat sulattaneet lunta ja muuttaneet sen koostumusta. Kyllä se tästä iloksi muuttuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siirtolapuutarhamme on vielä sellaisessa pienessä laaksossa, jossa on aina ympäristöä pari astetta viileämpää, niin kyllähän siellä lumi viihtyy naapurialueita pidempään. Kyllä, paras aika on vasta tulossa.

   Poista
 3. Kyllä vain, muuttuu ehkä hyvinkin pian märäksi, loskaksi ja kuraiseksi. Vettä on satanut ja se kyllä lämpöasteiden kera jouduttaa lumien sulamista ja ihmeen nopeasti tuntuu lumet haihtuvan ja se on hyvä. Kyllä se kevät sieltä tulee.......👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se sieltä pakosti tulee, odottavan aika vaan on niin kovin pitkä.

   Poista
 4. Kyllähän tuo aika ankealta näyttää... Mutta on sentäs jo maatakin näkyvissä, jihuu!

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground