ISTUTUSTALKOOT.

07 kesäkuuta 2014
Viime viikonloppuna kesäpesällä oli varsinaiset istututstalkoot. Toistakymmentä pelakuuta vaihtoi ruukkua isompaan ja siemenestä kasvattamani pienokaiset pääsivät pieniin punasaviruukkuihin. Pelargonit jotenkin vain kuuluvat punasaviruukkuihin. Nyt sitten odotellaan kukintaa.

Muita ruukutettavia olivat villirukola, viherminttu ja viinisuolaheinä {jo toistamiseen}. Kuvissa vilahtava akileija {Jaloakileija 'Songbird Cardinale'} löytyi Hakaniemen torin maalaismarkkinoilta vitosella ja päätyi kukkamaahan. Vihdoin myös kärhökaksikko {Purpurea Plena Elegans ja Purple Dream} päätyi perennapenkkiin, mökkipolun molemmin puolin, enää puuttuu se haaveilemani kaariportti.

Ruukkuihin päätyi myös sarjasaipon siemeniä, maahan erilaisia neilikoita, ruiskaunokkia ja jotakin kolmatta. Köynnöshortensian taakse perustin unikkopellon tai toiveissa ainakin olisi että sellainen sinne muodostuisi.Seuraa Oravankesäpesää: Blogilista | Bloglovin'  | Pinterest
 


4 kommenttia:

 1. Hetken aikaa meni ennen, kuin tajusin mitä tuossa olet letittänyt..:))
  Pelakuut tosiaankin kuuluvat saviruukkuihin....minulla kaikki kukat ovat noissa...sisäkukatkin...ja tykkäävät...niin myös minä..:)

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä, pelakuut kuuluvat saviruukkuihin.
  Minäkin istuttelin tänään kylvös- ja pistokastaimia lopullisiin ruukkuihin.
  Nyt illalla katselin tämän sinun blogisi alusta alkaen, tähän päivään asti. Olen aivan ihastuksissani ja sain tosi kivoja ideoita puutarhaani! Kiitos niistä! :)

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground