LAATTAPOLKU.

26 kesäkuuta 2014Juhannus ei ollut pelkkää grillausta ja chillausta, vaan aattoaamupäivällä sateiden välissä ehdimme vähän puuhastella puutarhassakin. Jo keväällä piirtelin suunnitelmaa laattapolusta mökin ovelta vesipisteelle, sillä virallinen väylä vesipisteelle kiertää ruusumaan ja yleensä tulee oikaistua  omenapuun ohi. Tähän asti matka on vienyt kuran läpi, varsinkin alkukesän sateiden aikana, mutta nyt laattapolku on polkaistu käyntiin.

Olen tehnyt betonilaattoja muuhun tarkoitukseen ja kerran vettä lorahti liikaa ja jouduin lisämään sementtiä kuran joukkoon. Piti keksiä mihin seoksen käyttäisin, samaan aikaan olin siivonnut varastoa ja sieltä oli löytynyt kolme pesuvatia. Aivan ihanteelliset laattahommiin. Siitä se idea sitten lähti. :) Nyt olen jo tehnyt kolme laattaa lisää, mutta annan niiden kuivahtaa vähän lisää ennen kuin asettelen polun jatkoksi. Sementti on toistaiseksi loppu ja betoniaskartelut odottavat kuljetuskaluston saapumista Helsinkiin {=vanhempani}.

Betonilaattojen asettelun aikaan myös istutin pari aleostosta laattojen viereen, Kauppilan puutarhassa oli jouluruusuja hintaan 2,90. Ostin Helleborus sternii 'Blackthorn Strain' ja Helleborus Pretty 'Ellen Red' -kasvit. Josko tykkäisivät olla siinä lajitoverin kanssa vierekkäin?
 Seuraa Oravankesäpesää: Blogilista | Bloglovin'  | Pinterest
 


4 kommenttia:

  1. Hienot pyöreät laatat. Minäkin ostin keväällä kaksi jouluruusua ihan pilkkahintaa...joulun aikaan siistä saa maksaa maltaita..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, jouluna jouluruusut ovat kyllä tyyriitä. Toivottavasti nämä kukkivat silloin... :)

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground