MÖKIN SISUSTUSTA.

01 kesäkuuta 2014Viime viikonloppu oli myös tehokasta mökin sisustuksen laittoa. Sain kiinnitettyä Niittylä Homesta tilaamani metallisen seinätelineen, joka on kuin tehty Marimekon Siirtolapuutarha-mukeille. Samaan syyssyyn ruuvasimme Grillimestarin kanssa ikuisuus sitten ostamani mustan metallikaapin, jonka olen ostanut Quriosa Interiorista. Samassa tilauksessa tuli myöskin nyt kattoon kiinnittämäni koukkuteline. Ja kun kerran pääsin ruuvauksen makuun, vaihdoin vielä magneettitelineen teräksistä mustaan yhteneväisyyden vuoksi.

Metallikaapin päälle pääsi Kierrätyskeskuksen ilmaiskontista nappaamani ristipistotyö. Otin sen kehyksien vuoksi, niille kun on aina käyttöä, mutta enpä ainakaan vielä raaskinut ottaa työtä pois, on sopivan mummomainen siirtolapuutarhaan. :)Seuraa Oravankesäpesää: Blogilista | Bloglovin'  | Pinterest
 


2 kommenttia:

  1. Ihana tuo mukiteline....ja nuo Marimekon mukit....en ole itselle niitä raaskinut ostaa, kun mukeja on liiaksikin, mutta jos ei olisi varmasti tuollaisia ostaisin..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tykkään kovasti tuosta mukiteline ja mukit -yhdistelmästä.

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground