VIIKONLOPPUNA.

31 toukokuuta 2014
Viime viikonloppuna uuden, multaisen kodin saivat mm. kaksi kirsikkatomaattia, pari polkakarkin väristä petuniaa, viinisuolaheinä, mansikoita ja kärhö 'Omoshiro'. Kärhöä varten kaivon omenapuun viereen kuopan, josta kaivoin neljä isoa kiveä. Kivistä yksi oli aika veikeän muotoinen, kuten tuosta neljänneksi viimeisestä kuvasta voi huomata. :) Istutin lisäksi salaatin ja persiljan siemeniä sekä tuoksuherneitä. Kotoa raahasin pari satsia pelargoneja ja kaikenlaista pientä tilpehööriä. Kuinkahan monta Jopollista olenkaan jo tuonut tavaraa mökille tänä keväänä. Tosi monta.

Lauantai-iltaa minun ja Murusen kanssa tuli viettämään ystäväni ja tyttömäiseen tapaan satsasimme grillattavien lisäksi myös jälkiruokaan. Tällä kertaa herkuttelimme grillissä sulatettulla suklaadipillä sekä erilaisilla lisukkeilla ja juomana sangriaa.Seuraa Oravankesäpesää: Blogilista | Bloglovin'  | Pinterest
 


2 kommenttia:

  1. Kyllä sitten kelpaa omia tomatteja popsia...minulla kaksi tainta...:) Manssikat kukkivat jo ja perunan verret on jo muutaman sentin...sipuliakin laitettiin. Vako ja tavallista..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tuottavat satoa! Vähän olen skeptinen aina näiden istutusteni kanssa, ei ole ikinä mitään varmaa... :)

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground