PEHTOORI JA RÄSYMATTO .

27 toukokuuta 2014


Kesän ensimmäinen mökkivieras oli hyvä syy vähän siivota mökkiä sisältä. Kannoin tummat, lähes mustat matot ulos. Napakat ravistelut ja pinoon odottamaan pesua. Lakaisin lattian talvella ostamallani rikkalapiosetillä ja levittelin tilalle työpaikan myynnistä ostamani punaisen maton ja nyt keväällä roskalavalta poimimani punaraidallisen räsymaton. Roskalavalöytö on tosin vähän harmaa liasta, mutta piti sitä silti kokeilla lattialle.

Vähän harmittaa ettei seinä- ja kattorempan aikaan maalattu myös keltaista mäntylattiaa valkoiseksi, nyt tavaraa ja kalustetta on sen verran, että maalausurakka on todella työläs ja vaatii pitkän kuivan kauden. Mustat matot ovat hyvin peittäneet lattian, mutta nyt vähän vaaleammilla sävyillä tila avartui ja lattiaa tuli paremmin esiin. Ehkä vielä joskus saan valkoisen puulattian, nyt voin olla tyytyväinen että edes on puulattia.

Viimeissessä kuvassa on viimeinen roskalavalöytö, kanneton Pehtoori-pannu. Näyttää kuvassa upealta, mutta totuus on toisenlainen. Pohja on ulkopuolelta aivan ruosteessa, mitenkökän sen saisi puhdistettua?Seuraa Oravankesäpesää: Blogilista | Bloglovin'  | Pinterest
 


6 kommenttia:

 1. Tosi ihanat räsymatot...etsinnässä on täälläkin tuollaset. Sinisen ja kovin tummasävyinen itsellä jo on mutta tuollainen punaineraitainen olisi kiva..:)
  Pehtoorin puhdistukseen en osaa neuvoja antaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voinut uskoa todeksi, miten hienon värinen ja kuntoinen tuo löytömatto olikaan. Ainoastaan kaipaa kunnon pesua, mutta muuten hyvännäköinen.

   Poista
 2. Onpas herkullisen väriset matot!

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground