MAGNOLIA 'SUSAN'.

25 toukokuuta 2014

Vihdoin ja viimein sain istutettua "Suskin" eli Kevätmessuilta ostamani Magnolia 'Susanin' maahan. Sijoituspaikaksi valikoitui palstan etelänpuoleinen nurkka. Keväällä tekemässäni suunnitelmassa näkyy kasvin paikka, suunnitelma piti ja kukka on juurikin siinä mihin sen suunnittelin. Toivottavasti Suski viihtyy paikassaan ja tuuheutuu kauniiksi, jotta peittää tuon minun ja naapurien ei-niin-nätin vesipisteen.

Kaivoin raparperin, ruohosipulia ja valtavat määrät vuohenputkea ja muita rikkakasveja pois tieltä. Rikat päätyivät kompostiin, raparperi ja ruohosipuli viljelylaatikkoon. Magnolian paikka on osa suurta projektia, jossa mökin toinen sivusta siistiytyy. Toistaiseksi ei ole muuta näytettävää, mutta eiköhän kesän mittaa homma edisty ja kuvia on tulossa. :)Seuraa Oravankesäpesää: Blogilista | Bloglovin'  | Pinterest
 


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Toivottavasti magnolia viihtyisi tuossa palstan nurkassa.

   Poista
 2. Muakin kiinnostaa juuri tuo Magnolia. Toivelista vaan pitenee. Haaveissa myös ruusuorapihlaja ja tuurenpihlja sekä purppuraomenapuu. Nyt pihasta löytyy jo hakuropaju ja katsuran taimi. Erikoisuudet vievät sydämen mennessään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, itse haaveilen katsurasta! Haluaisin vaalia vanhoja siirtolapuutarhakasveja, mutta ehkä pienet poikkeamat sallitaan. :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground