PELARGONEJA SIEMENESTÄ. toinen yritys.

02 toukokuuta 201424. huhtikuuta 20141. toukokuuta 2014

Istutin helmikuussa pelargonin siemeniä. Sille satsille kävi hassusti, unohdin yhtenä päivänä kastella pienokaiset kuolivat kuivuuteen. Käynti Kodin 1:ssä mahdollisti uuden yrityksen, samaisia pelakuun siemeniä oli yksi pussi myynnissä, huikeaan 60 sentin hintaan. Oli pakko ostaa ja kokeilla uudestaan onnea. 

Tälläkin kertaa kaikki kuusi siementä itivät parissa päivässä, nyt auringon valoa on ollut riittävästi ja honteloiden varsien sijaan alut ovat kasvaneet lyhyiksi ja tanakoiksi. Tällä hetkellä muutamassa on jo neljännen lehden alut {tai sirkkalehtien jälkeen toiset}. Nyt sijoitin astian taimineen keittiön pöydälle, etten unohtaisi kastelua. Aamuisin suihkuttelen pienokaiset aamupalan ääressä.

Alut ovat Pelargonium x hortonum 'Horizon Pink Meteor F1 Hybrid' -kukan. Toivottavasti tämä kerta onnistuisi edellistä paremmin.
Seuraa Oravankesäpesää: Blogilista | Bloglovin'
 


6 kommenttia:

 1. Kasvien kasvua on ihana seurata. Ne muuttuvat ja voimistuvat päivä päivältä ja odotus palkitaan kun ensimmäiset nuput puhkeavat kukkaan. :)

  VastaaPoista
 2. Oi mitä sulokkaita. Taimien kasvatus on niin ihanaa puuhaa, mutta meilläkin käy joskus noin kuin ensimmäille satsillesi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä näyttävät jo paljon paremmilta kuin edellinen satsi, olin silloin ihan liian aikaisessa kasvatuksen kanssa. Nyt riittää kunnolla valoa ja kunhan muistan kastella, niin toivottavasti pääseen ihastelemaan myös kukintaa, pussi lupaili niin ihastuttavaa näkyä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Joo, jospa tällä kertaa varttuisivat vähän pidemmälle kuin viimeksi.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground