KESKO TURKU -LAATIKKO.

04 toukokuuta 2014Juuri ennen joulua kävin kotikuntani erinomaisessa osto- ja myyntiliikkeessä. Siellä oli valtavat määrät vanhoja Keskon laatikoita ja mainoksia. Tuollainen vanha vanerilaatikko on pitkään kutkutellut mieltä ja nyt kun sellaista tarjotiin sopuhintaan {17 euroa}, tartuin syöttiin. Laatikon toisella sivulla on teippi, joka kertoo laatikon kuuluneet ilmeisesti kotikuntakin K-kauppiaalle. Hauskaa! Vähän kyllä kaivelee etten hommanut samalla vanhaa kunnon K-kaupan Väiski -pahviukkelia... Kolmella eurolla olisi saanut muitekin vanhoja mainosmateriaaleja. Niissä on jotenkin niin paljon enemmän tyyliä kuin nykyisissä markkinointimateriaaleissa.

Sain laatikon vasta nyt Helsinkiin, kun vanhempani tulivat autolla käymään mökillä. Olin ajatellut laatikon kotiin, mutta Miehen hienoisten vihjausten saattelemana sijoituspaikaksi valikoitui kesäpesä. Miehen visiossa laatikko tulee kätkemään kesäjuomat ja mikäpä ettei. :) Asettelin laatikon toistaiseksi mökin kuistille, ehkä jääkin siihen.Seuraa Oravankesäpesää: Blogilista | Bloglovin'
 


2 kommenttia:

  1. Eipä ollut kovin kallis laatikko. vanhat puulaatikot ovat vaan niin kivoja...nyt hiksasin, että meille tuollainen tulisi PUUlaatikoksi....jos nyt ensin jostakin löytäisin tuollaisen..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liedossa on Hämeentien varressa osto- ja myyntiliike, sieltä tuo on haalittu ja viime käynnillä {maaliskuussa tosin} samanmoisia oli vielä jäljellä... Sehän on siinä naapurissa. :)

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground