LOKAKUUN PUUTARHAKUVA.

12 lokakuuta 2014Sain Versoja Vaahteramäeltä -blogin Riinalta kuukauden puutarhakuva -haasteen, joka menee näin:

Hei, te jotka luette ahkerasti ruotsalaisia puutarhablogeja olette ehkä panneet silmälle kivan haasteen joka jatkuu kuukaudesta toiseen - Månadens Trädgårdsbild! Kuukauden Puutarhakuva toistuu blogista toiseen ja kuvassa on kasvu-aikana yleensä jokin sen kuukauden ihanimmin kukkiva pensas, perenna, talvisaikaan jotain yleisnäkymää tai muuta. Jokainen joka ottaa haasteen vastaan ja lähettää kuvan saa haastaa omat blogiystävänsä mukaan. Yleensä kuukauden kuva on kuukauden viimeisellä viikolla (koittakaa muistaa jatkossa) mutta eipähän tuo ole turhan tarkkaa. Jos kuvaa perennaa tai muuta kasvia olisi kiva jos kuvaan liittyisi jotain tietoa kasvista tai muuta tärkeää tarinaa.

Olen jo parisen vuotta kuvannut kuukauden puolessa välissä kesäpesää kuukauden kuvat -teemalla. Kaksi kuvaa toistuu aina, näkymä postilta mökkipolkua pitkin mökille ja toiseen suuntaan portille, lisänä on aina muita kauden ajankohtaisempia tai visuaalisimpia kohtia.

Tämän haasteen saatuani, päätin keskittyä kasviin, joka olisi ajankohtainen ko. kuukautena. Lokakuun kuvina on Antonovka-omenapuu ja karhunvadelma. Antonovka on palstan ainut satoisa puu tänä vuonna ja tänä vuonna istutettu karhunvadelma hitaasti kypsyttelee ensimmäistä satoaan.

Seuraa Oravankesäpesää: Blogilista | Bloglovin'  | Pinterest
 

4 kommenttia:

 1. Kiva kun otit haasteen vastaan!
  Kauniit ja herkullisen näköiset kuvat. On tosi mukava seurata tätä haastetta monissa blogeissa. Jokainen on toteuttanut sen omalla tavallaan. Hyvä idea kuvata ajankohtaiset kasvit.
  Mukavaa viikon alkua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja kiitos haasteesta, on kiva seurata kuvien kautta puutarhan muutosta.
   Ihanaa viikon jatkoa!

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground