MITEN LISÄTÄ BLOGINI BLOGGERIN LUKULISTALLE.

28 huhtikuuta 2015

Vanha kunnon Blogilista ilmoitti lopettavansa toimintansa 1.6. alkaen. Seurasin sen kautta vanhana jäänteenä noin pariakymmentä blogia, jotka nyt jouduin siirtäämään muualle lukuun. Viimeksi kun blogissani oli arvonta ja kaksi arpaa sai liittymällä lukijaksi joko Bloggeriin tai Blogloviin julkiseksi lukijaksi, silloin jollain oli vaikuksia liittymisen kanssa. Blogissanihan ei ole sitä liity lukijaksi -nappia ja niitä blogger/google+-kuvakkeita, koska se ei mielestäni sovi blogini ulkonäköön.  Blogini on kuitenkin omasta domainistaan huolimatta Blogger-blogi. Tässä lyhyt ja helppo lisäysohje. 

1. Klikkaa vasemmasta yläkulmasta ensin kohtaa "Omat blogit", jonka jälkeen tulee alla olevan näköinen näkymä.


2. Klikkaa Lisää-painiketta.


3. Lisää kohtaan Lisää URL-osoitteesta -kohtaan blogini osoite eli http://www.oravankesapesa.net/.
4. Valitse haluatko seurata julkisesti vai nimettömän.
5. Klikkaa lisää.
Valmis!

Helppoa vai mitä! 

Itse suosin Bloglovinia blogien lukemiseen, koska se soveltuu myös esim. Wordpress-alustalla olevien lukemiseen ilman kikkailuja. Nyt onkin kätevää kun kaikki lukulistallani olevat ovat yhdessä paikassa. Bloglovinissa kirjautuneena Search blogs -kohtaan kirjoitetaan halutun blogin osoite, jonka jälkeen klikataan vain +Follow-nappia.Seuraa Oravankesäpesää: Blogilista | Bloglovin'  | Pinterest
 


4 kommenttia:

 1. Enpä ollut huomannutkaan! Harmillinen juttu, itsekin olen seurannut Blogilistan kautta monia blogeja, en "lukijana", vaan kategorioiden mukaan ja hyvin on toiminut. Moni muu on tainnut tehdä samoin.

  Blogilista tosin ei ole ollut kovin kunnianhimoinen eikä kyennyt uudistumaan, joten ehkä tämä oli odotettavissa. Toivottavasti tilalle tulee joku uusi toimija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogilista on ollut Sanoma-konsernin omistuksessa ja siihen ei alun ulkoasu-uudistuksen jälkeen ole juuri satsattu. Luulen, että BlogLovin on vienyt paljon käyttäjiä laajemman blogitarjonnan myötä ja mainostajat eivät ole tuoneet tarpeeksi rahaa sivustolle.

   Tykkään kyllä itse Bloglovinista, jota siirryin käyttämään kun Google Reader lopetti toimintansa. Onhan niitä muita, ainakin Feedly ja Blogivirta, niistä ei minulla ole mitään kokemusta.

   Poista
 2. Blogissani on sinulle haaste! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! Tähän pitääkin palata ihan omalla postauksella myöhemmin. :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground