MÖKKI JA PALSTA HELMIKUUSSA 2018.

11 helmikuuta 2018Tammikuun lopulla tänne Helsinkiinkin tuli talvi, lunta palstalla on tällä hetkellä 30-40 senttiä. Tänä talvena jäi pakkaspeitot levittelemättä, kovia paukkupakkasia ei ole ollut, toivottavasti niitä ei tulekaan. Onneksi lunta on kuitenkin mukavasti kasveja ja puita suojaamassa. Kompostialuekin näyttää kerrankin kauniilta, kun lumi on häveliäästi peittänyt kaiken ruman alleensa.

{2017} {2016} {2015} {2014} {2013} {2012}Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


2 kommenttia:

 1. Nättiä! Lunta tuli kuin tilauksesta ennen tätä kovaa pakkasjaksoa. Tosin meillä oli ensimmäinen kova pakkasjakso, joka taisi tulla melko lumettomana aikana... saa nähdä miten kasvit tästä selviävät. Maa ei tunnu olevan roudassa kumminkaan, kiitos lumen nyt. Täällä lounaissaaristossa on tainnut olla kovemmat pakkaslukemat vaihteeksi kuin siellä teillä päin.
  Kevätaurinko alkaa kohta herättelemään ihmistä ja puutarhaa, toivottavasti kevät nyt etenisi kivasti eikä niin kuin viime vuonna, kun huhtikuu olikin jäätävän kylmä. Luojan kiitos vuodet eivät ole veljeksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No, ne kovat pakkaset sitten saapuivat tänne Helsinkiinkin. Nähtäväksi jää kuinka paljon tuhoa pakkaset aiheuttivat (ja suojaamattomuus). Huoh. Joo, todellakin saisi tulla aikainen ja lämmin kevät, ilman takapakkeja. Olen ihan valmis jo. :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground