HELSINGIN TALVIPUUTARHA.

04 maaliskuuta 2018
Vierailin viime sunnuntaina parin vuoden tauon jälkeen Helsingin Talvipuutarhassa. Paikka ei ole iso, mutta sitäkin tunnelmallinen. Ensiksi kierros kaktushuoneessa, huokailua jättimäisten kaktuksien luona.


Sitten kierros kahdessa muussa huoneessa. Pitää kurkata altaassa uiskentelevia karppeja, suunnitella pelargonipistokkaiden varastamista {ei toteutettu} ja haaveilla omien pienien huonekasvien pikaisesta kasvusta jättisuuriksi kuten Talvipuutarhassa.Enkelinsiipi Begonia x corallina Hybr.


Eliaksenkukka Tillandsia cyanea


Ihana, voimauttava visiitti, sai taas viherterapiaa. Pitää käydä pian uudestaan ja silloin eväiden kanssa.Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


12 kommenttia:

 1. Ihanan rehevää. Harmi, että talvella kerrostalossa on niin kuiva ja kuuma ilma, että se on kasveille liikaa. Tänä talvena on pitkästa aikaa mennyt muutama biojätteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Olen itsekin saatellut ihan liian monta kasvia biojätteeseen viime kuukausina.

   Poista
 2. Varmasti oli voimaannuttava visiitti! Upea tuo iso esikkoruukku!!

  VastaaPoista
 3. Voi mikä esikkomeri. Täytyy nolona myöntää etten ole käynyt tuolla kuin kerran elämässäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esikkoistutus oli aivan upea väripläjäys muuten niin vihreässä ympäristössä. Sehän on sitten hyvä syy tehdä uusi visiitti ja kannattaa muistaa ottaa eväät mukaan!

   Poista
 4. Talvipuutarha on oiva paikka lievittää keväänodotusta, minäkin kävisin siellä juuri nyt jos asuisin siellä etelässä! Noista kookkaista kasveista saa voimaa sielulleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Nopeasti unohtuu lumi ja pakkaset, kun tuolla vehreydessä kierteli.

   Poista
 5. On se hieno paikka! Yhdellä käynnillä selviää ainakin muutaman viikon eteenpäin ja aina voi käydä tankkaamassa lisää viherterapiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Ihan mahtavaa vielä, että sinne pääsee ilmaiseksi, aivan huippua!

   Poista
 6. Hurmaava terapiakohde, kyllä sitä viherterapiaa nyt niin tarvitaankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Just nyt tosiaan tarvitaan viherterapiaa, kun lunta tulee taivaalta, vaikka toivoisi sen nyt nopeasti vähentyvän.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground