100 UPEAA RUUKKUISTUTUSTA.

11 maaliskuuta 2018Lisääntynyt valo ja kalenterin pyörähtäminen maaliskuulle ovat lupaus keväästä. Tämänkin puutarhurin mielessä alkaa vähitellen pyöriä mietinnät ja suunnitelmat kesälle. Yksi on varmaa, ruukkuistutuksia on tehtävä, mutta minkälaisia - se on vielä suunnitelman asteella. Kellarissa on talvehtimassa kolme pientä puuta ruukussa. Toivon niiden olevan elossa, jotta voin niiden seuraksi laittaa kukkaistutuksia.

Kevään uutuuskirja 100 upeaa ruukkuistutusta* antaa hurjasti inspiraatiota mietintöihini. Catherine Delvauxin kirjoittama kirja opastaa selkeästi kuvien kera näyttävien ruukkuistutusten tekoon. Ei tule olemaan helppoa valita kirjan vinkeistä vain muutamaa Kesäpesälle sopivaa ruukkuistutusta, ihania on niin monta!

Istutuksen teko näytetään kirjassa vaihe vaiheelta, kaikki istuksessa tarvittavat ainesosat: kasvit ja istutussastian tyyppi, tarvittava multa ja ojitusaines esitellään kunkin ohjeen mukana. Kirja ohjeistaa istuksen teon työvaiheittain ja ohjeen kruunaa iso kuva valmiista istutuksesta. Kaikki istukset eivät ole suunniteltu ruukkuun, mukana on myös maahan istuttettavia.

*Sain kirjan WSOY:ltä.Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


2 kommenttia:

Proudly designed by Mlekoshi playground