KUKKIVA KASVIMAA POTAGER.

24 maaliskuuta 2018


Sain luettavaksi Tammelta kevään uutuuskirjan Kukkiva kasvimaa POTAGER*. Sen on tehnyt kolmikko Heidi Haapalahti, Teija Tuisku ja Gunilla Törnroos. Kirja kertoo nimensä mukaisesti kukkivasta kasvimaasta, potagerista.

Kirjan lukemalla selviää miten yhdistää ennen kaikkea kauniisti vihannekset, yrtit ja koristekasvit. Se antaa hyviä vinkkejä kasvien valintaan, opastaa potagerin rakenteiden valinnassa ja tarjoaa neuvoja miten hyödyntää satoa. Kirja esittelee ja keskittyy suurelta osin Gunilla Törnroosin oman muotopuutarhan eli Westersin potagerin ympärille.

Kirja on kaunis kuin karkki. Se on ihanan tuntuinen mattapapereineen ja sisältö tempaisi heti mukaan. Ahmin kirjan yhtenä päivänä, en vain mitenkään malttanut laskea kirjaa kädestä. Ainoan miinuksen kirja saa alun Lukijalle-kappaleesta. Se on kirjoitettu ihan järkyttävän epäluettavalla script-fontilla. Fontti on ihan kiva, mutta se ei ole hyvä noin pitkälle tekstillä.

*Sain kirjan Tammelta.
Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


8 kommenttia:

 1. Tämä täytyy ehkä hankkia, kun suunnittelen lavakauluspuutarhani laajentamista:)

  VastaaPoista
 2. Monta ihanaa hetkeä vierähtänyt tämän kirjan parissa, ja tulee vielä vierähtämäänkin. Olen saanut todella paljon hyviä ajatuksia ja vinkkejä oman siirtolapuutarhapalstani ”retuseeraamiseen”.
  Hyvää ensiapua myös kesänOdotukseen. Kunpa nuo lumet nyt jo sulaisivat!!!
  Ps mökkpalstasi on todella kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina! Juu, kirja on todella herkku ja täynnä mahtavaa tietoa. Pitää itsekin ottaa uusinta kierros kirjan kanssa ja miettiä miten voisi tuoda potager-tyyliä omallekin palstalle.

   Poista
 3. Tilasin kirjan jo viikolla, selasin sen kirjakaupuassa livenä, ihanalta vaikutti vaikka värien tuoksu kävi nenään...

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanasta kirjapostauksesta ja tosi kauniista kuvista! Jaan postauksesi Kukkiva kasvimaa POTAGER -kirjamme Facebook-sivulle :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! <3 Ja kiitos itsellesi aivan ihanasta kirjasta!

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground