MÖKKI-IKÄVÄ.

06 maaliskuuta 2018


Ai, että on ikävä mökkiä. Ei auta, vaikka visiteeraan viikottain palstalla ja aina käyn kurkkaamassa mökin sisälle. Kesäpesän sisällä ei näytä tällä hetkeltä samalta kuin näissä kuvissa elokuun alusta. Mökki on täynnä ruukkuja, puutakalusteita - ja muuta -tilpehööriä. Ovesta mahtuu pujottautumaan sisään juuri ja juuri. Kapea reitti vie pirttipöydälle asti ja sen jälkeen tulee kamat vastaan.

Pidentynyt päivä, auringonpaiste ja kuukauden vaihtuminen maaliskuulle lupaavat kevättä ja mökkikauden aloitusta. Tässä kuussahan on pääsiäinen ja silloin on perinteisesti jo puuhasteltu puutarhassa. Toivottavasti tänäkin vuonna.Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


16 kommenttia:

 1. Toivottavasti pääset mahdollisimman pian nauttimaan mökkielämästä!

  VastaaPoista
 2. En yhtään ihmettele ikävääsi, ihana mökki! :)

  VastaaPoista
 3. Tämän illan säätiedotus kuulosti aika lupaavalta kevään edistymistä ajatellen. Pääsiäisenä taitaa vielä olla lunta. Vaikka mistä sen tietää, millaiset vesisateet taas on edessä. Äkkiä lumet katoaa, kun vain säät suosivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt just tulee täällä lunta, vaikka sen soisi vähentyvän kovaa vauhtia. Yleensä pääsiäisenä on päässyt jo puutrahaan vähän puuhastelemaan, toivottavasti tänäkin vuonna.

   Poista
 4. Kyllä se kevät voi tulla vaikka yhdellä rysäksellä, jos Suomen päälle tulisi vaihteeksi joku lämmin virtaus sen Siperian pyörteen jälkeen. Mutta ianahan se odottavan aika on pitkä!
  Täällä oli tänään jo oikein keväinen päivä, ihanan aurinkoista ja lämpötila melkein nollassa. Toivoa on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saisi jo tulla, kun ei sitä kevättä millään enää malttaisi odotella! :)

   Poista
 5. Ei ihme, että ikävöit mökillesi. Siellä on niin kaunista, tunnelmallista ja se on yhtä kuin kesä. <3 Nämä kuvat olivat jotenkin erityisen ihanat!!!

  VastaaPoista
 6. Samoissa tunnelmissa! Onni on omistaa oma mökki. Ja tietysti myös oma kissa. :)

  VastaaPoista
 7. Tunnen tuskasi! Selailen kännykästä edelliskesien mökkikuvia ja käyn palelemassa mökillä haaveillen lämmöstä ja kesästä. Mutta kyllä se sieltä vielä tulee <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa teen minäkin! :) Odottavan aika vaan on niiiin pitkä.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground