MÖKKI JA PALSTA MAALISKUUSSA 2018.

13 maaliskuuta 2018


Maaliskuu ja haluaisin jo nähdä läikkiä maasta palstalla, vaan lumista on. Olen varovasti jo miettinyt puutarhahommia. Muistellut mitä siemeniä olenkaan suunnitellut ostavani, listalla on ainakin maurinmalva. Miettinyt, että pitäisikö hakea mökiltä siemenpussit kotiin ja suunnitella minne ripotella niitä, vähän suunnitella kylvöaikatauluja.

Pitäisi, vaan ainut asia mitä olen tehnyt, olen käynyt ostamassa Plantagenista viisi pelargonipistokasta. Ei sinänsä varmaan yllätä ketään. Itseä vähän masentaa, että tiukka päätökseni olla ostamatta tänä vuonna yhtään pelakuuta Plantsusta unohtui ihan hetkessä, kun keksin yhdistää kirppisretken itäiseen Helsinkiin samalla kuin käväisen pistokasostoksilla. Piti keskittyä luonnonlajeihin, mutta no. Ei kai nyt muutama haittaa, kun olen joutunut niin paljon pelargoneja laittamaan biojätteeseen?

{2017} {2016} {2015} {2014} {2013} {2012}Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


6 kommenttia:

 1. Joo, minäkin toivoisin maan edes hieman jo näkyvän. Eilen tuli vielä lisää lunta, mutta tänään on onneksi satanut vettä.
  Eli taitaa se kevät olla sittenkin tulossa.
  Kauniilta palstallasi näyttää myös talvella. Ja tuota pelakuupistokasjuttua en yhtään ihmettele.;) Meistä kukaan ei taida olla vahvimmillaan näin kevään koittaessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on vieläkin aivan liikaa lunta. :) Mutta kevättä on selvästi ilmassa, joten pian pian! Niin, luulenpa etten ole ainoa, joka sortuu taimien, sipuliruukkujen tai siemenpussien edessä tähän aikaan vuodessa.

   Poista
 2. Pelargonipistokkaiden ostohan oli suorastaan välttämättömyys, kun kerta olet joutunut aiempia heittämään biojätteeseen. Kaunista on palstallasi näin talvellakin, mut voin jo niin kuvitella, miten upeaa siellä onkaan kesällä..

  VastaaPoista
 3. Kyllä pikkuhiljaa saisi alkaa näkymään maata ja pikkuisia vihreitä piippoja!

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground