IKÄVÄ.

18 maaliskuuta 2018Pakko jakaa vielä setti Kesäpesä-kuvia viime kesältä. Kyllä onkin ikävä tuote vihreyttä, kukkia ja puutarhassa käyskentelyä. Aamuja, jolloin voi juoda aamukahvin puutarhassa. Pionien, tuoksuherneiden, ruusujen, syreenien ja muiden tuoksuttelua. Ahomansikoiden, mansikoiden, vattujen, luumujen, kirsikan ja omppujen ensimaistiaiset. Käsien upotus multaan. Vasta-avautuneen pelargonin kukan ihastelu. Näitä kaikkia on ikävä.
Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


18 kommenttia:

 1. Iso ikävä on kesää ja kevättä. Hienot kuvat.

  VastaaPoista
 2. Niin on!
  Ihania tunnelmia kuvissasi!

  VastaaPoista
 3. Ikävä on minullakin kesää, kauniita kuvia sinulla. Nyt kyllä haen tuoksuherneiden siemeniä ne näyttävät niin kauniilta kuvassasi. puutarhurintytar.blogi.net

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Inkeri! Tuoksuherneet ovat ihania, niitä on pakko myös minun tänä vuonna kasvattaa.

   Poista
 4. Oijoi, jaan ikäväsi keväästä ja kesästä ja ymmärrän kuvia katsoessani, että kaipauksesi Kesäpesään tekee melkein kipeää... niin ihanat tunnelmat näissä.

  VastaaPoista
 5. Suloisia kuvia kesästä ♥
  Todellakin on ikävä kesää! Toisaalta tämä kevään ja kesän odotus on niin hykerryttävää, kaikki on vielä edessä, kaikki on vielä mahdollista. Odotukseenkin saadaan varmaan ensi viikolla lisää innoitusta ja uusia ideoita.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja! On ihana tietää, että tuo kaikki tosiaan on nurkan takana ja kaikki vielä edessä. Ja huomenna sitten roppakaupalla ideoita! :)

   Poista
 6. Ihania kesäkuvia!
  Kyllä kait kuukauden päästä jokin jo kukkii...

  VastaaPoista
 7. Enpä ihmettele, että ikävöit kesäpesää<3 on se niin ihastuttava paikka. Lumet sais jo lähteä ja pakkaset häipyä, oon ihan kypsä tähän talveen. Onneksi päästään tällä viikolla fiilistelemään kevättä messuille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Huomenna sitten fiilistelya ja ideoita ihan kunnolla!

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground