AMPIAISPESÄN KARKOTIN.

19 huhtikuuta 2019


Ampiaiset taitavat olla nyt toden teolla heränneet ja niille ajankohtaista on pesänrakennuspuuhat. Mökkini varasto on ollut monena kesänä ampiaspesän koti. Yhtänä monena vuonna se on saanut häädön. Hieman rikkominen kismittää, mutta allergikkona en halua riskeerata mitään. 


Puolitoista vuotta sitten ostin tälläisen valepesän Amsterdamin Dille & Kamille -putiikista. Yhden kesän kokemuksella voin sanoa, että valepesä toimii. Ainakaan viime vuonna ei rakennettu yhtään pesää varastoon. Ostamani pesä on mökin pieneen kokoon suhteettoman suuri ja sen materiaali on riisipaperia. Siirsin sen talveksi mökin puolelle säilöön ja nyt kiikutin sen takaisin varaston kattoon. Toivottavasti se tehoaa edelleen tänäkin kesänä.Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


6 kommenttia:

 1. Oivallinen ampparikarkoitin. Vielä kun keksisi keinon häätää ärhäkkäät ystävät tekemästä pesiä terassin alle...

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis karkotin!
  Saapa nähdä, millainen ampparikesä on edessä. Viime kesänä niitä oli älyttömät määrät ja tekivät pesiä aktiivisesti. Nyt täytyy olla tarkkana, etteivät pääse pesimään terassilautojen alle.
  Hyvää pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Viime kesä oli kyllä aikamoinen ampiasvuosi. Minäkin sain kaksi ampiaspistosta, toivottavasti tänä vuonna saldo jää nollaksi.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground