RUUKUTUSPÖYTÄ KOMPOSTIALUEELLE.

12 syyskuuta 2019


Kaipasin kompostialueelle työskentelytasoa ja pyysin vanhempiani tuomaan minulle Hong Kongin alesta pöydän. Samassa kuormassa edellisen postauksen köynnöstuen kanssa palstalle saapui uusi ruukutuspöytä. Uusi ruukutuspöytä ei ole niin hieno kuin isäni tekemä, mutta juuri sopivan pieni kompostien kylkeen.


Pöytä aiheutti pienen mööbleerauksen ja siirsin tynnyrit riviin komposteja vastapääten. Pöydän vasemmalla puolelle siirsin magnoliamaasta liian isoksi kasvaneen ruusuherukan. Viime näkemältä se oli ainakin vielä hengissä, hieman jäi mietityttämään sainko sen juuria tarpeeksi kaivettua mukaan.

Kannoin ruukutuspöydälle mielestäni yhden tämän kesän hyvistä idoista. Keksin yhdistää lautastelineen laakeisiin ruukkuihin ja istutin niihin mansikoita. Lautastelineen olen vuosia sitten ottanut talteen Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta ja olen tyytyväinen, että se pääsi vihdoin käyttöön. Pitää istuttaa mansikat talveksi lavankaulukseen tai maahan talvehtimaan, mutta varmasti toteutan idean uudestaan ensi vuonna.Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


6 kommenttia:

 1. Ihana pikku pöytä! Sinulla on hyviä keksintöjä pieneen tilaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hirmu kätevä, jos vaan raaskisi käyttää! On uutena niin siistinnäköinen ettei viitsisi sotkea.

   Poista
 2. Erinomainen ruukutuspöytä. Kiva idea lautastelineelle. Toimii melkeinpä paremmin, kuin alkuperäinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minustakin lautasteline on itsessään vähän hölmö esine, mutta toimii hyvin ruukkujen kanssa. Mansikat taisi olla kesän niin varjossa etteivät taimet levittäytyneet suunnitellun runsaasti.

   Poista
 3. Todella siistiä ja varmasti myös arjessa toimivaa ja tarpeellista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, uskon että on hyödyllinen, kunhan raaskin ottaa kunnolla käyttöön. Pöytä on niin hienonnäköinen uutena, etti millään viitsisi sotkea.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground