MÖKKI JA PALSTA HEINÄKUUSSA 2013.

25 heinäkuuta 2013


Kesäkuun sinerrys on vaihtunut heinäkuun vaaleanpunerrukseksi. Ainakin mökkipolun varrella. Huikean pitkät malvat ovat vallanneet puoli tonttia, ihan rasittavuuteen asti. Malvan varret ovat paksuja ja niitä ei saa käsin katki, eikä sellaiset varret nopeasti lahoa kompostissa. Parahillaan onkin menossa kisa minä vs. malvat. :)

Palsta on rehevöitynyt kuukaudessa. Lavankauluslaatikoista tulee jo hernesatoa, porkkanoita saa vielä odotella. Vihdoin ja viimein sain vaihdettua pelargoneihin isommat ruukut, samalla kauhaisin lannoitetetta purkkeihin. Naapurilta saadut orvokit ovat upeassa kukassa, vaikka sinisinä eivät ihan omaa värimaailmaani olekkaan.

Viime vuonna samaan aikaan näytti tältä. Mökki näyttää aavemaiselta ilman verhoja. Ja mökkipolku epäsiistiltä. :)

2 kommenttia:

 1. Kaunista ja vehreää...:)
  Minä laitan kukkapurkkiin kanankakkaa ja kasteluveden mukana vielä sellaista punaista jauhetta (nimeä en nyt muista) ja voi taivas, että kasvavat...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut luomulinja=lannoitteeton, mutta oli pakko taipua ja hankkia luomulannoitetta... :)Lannoitepurkin kyljessä väittivät, että yksi lannoitekerta riittäisi koko kesälle. Tiedä sitten riittääkö!

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground