PYÖRÄPARKIN KASVOJEN KOHOTUS.

06 heinäkuuta 2013


Lisää palstan siistiytymishommia. Pyöräparkkipaikka on kätevä, mutta kasvillisuus on ryöpsähtänyt täysin, laatoista huolimatta. Ihan ei viime vuotiseen viidakkoon päästä, mutta ei paljon puutukaan. :) Viime vuonnahan raivasin alueen, laatoitin sen vanhemmiltani saaduilla betonilaatoilla, sitten Grillimestarin avustuksella sitä laajennettiin kahden pyörän parkkipaikaksi.

Kun polku oli valmis, oli siirryttävä seuraavan kohteeseen raivaamaan rikkaruohoja. Samat työvaiheet tässäkin projektissa, kivituhkan levittämistä lukuunottamatta.

Ensin lähti laatat.


Ja sitten rikkaruohot.Sitten leviteltiin suodatinkangaspala alueelle.


Ja lopuksi ladottiin laatat takaisin paikoillen. Vähän hifistelin ja hain siirtolapuutarhan haketusalueelta valmista haketta orapihlajan ja syreenipensaan juurille. Näytti heti siistimmältä. Toki olisi vielä paremman näköistä, jos olisi mahdollisuus laittaa oikeaa koristekatetta, mutta nyt mennään tällä köyhän naisen ratkaisulla. Tämän tein kokonaan yksin, toki Murusen hyvällä avustuksella, yllättävän nopeasti. :)

2 kommenttia:

 1. Hieno...hyvä sinä...:)
  Minun oli pakko tulla hetkeksi sisälle, kun olen ollut koko aamun pylly pystyssä kukkapenkeissä....huah...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, taputtelen selkääni aina kun mökkeillessä katse osuu parkkipaikkaan. :) Mulla vähän toisin, pitää lähteä mökille vähän hommailemaan ja istua vähän vähemmän koneella.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground