LAHJUKSET.

27 heinäkuuta 2014


Kaksi ihanaista naista piipahti kesäpesälläni ja he toivat kaksin käsin lahjuksia minulle. {iso kiitos!} Sain näiden kuvissa olevien lisäksi jo edellisessä postauksessa mainitun laventelin, valkoisen krysanteemin ja yrttipurkkeja. Näissä kolmessa oli ollut ajatuksena japanilaisuus ja värit. Tässä taannoinhan mietiskelin jonkun heinän hankkimista japanilaisosaan, sitten sainkin kaksi lahjaksi.

Tyylikkään siniharmaa Sininata Festuca glauca ja huikean värinen Hurmesilkkiheinä Imperata cylindrica 'Red Baron'. Googlauksen perusteella Hurmesilkkiheinä punertuu mitä lähemmäs syksy tulee ja sehän sopii paremmin kuin hyvin. Kolmas kasvi on maanpeiteperenna Kameleonttilehti Houttuyunia cordata. Kameleonttilehdessä on vähän murattimaiset lehdet, mutta pieni pilkahdus pinkkiä säväyttää kivasti. Ihanat lisät japaninvaahteroiden ja bambun seuraan.Seuraa Oravankesäpesää: Blogilista | Bloglovin'  | Pinterest
 


2 kommenttia:

  1. Ihanat lahjukset...juri kesäpesään sopivia..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, olin todella otettu kun ihanaiset olivat miettineet niin tarkasti tuliaiset ja kun niitä oli vielä niin runsaastikin! :)

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground