PORTTI PARATIISIINI.

15 heinäkuuta 2014


Siirtolapuutarhapalstaani käydään puisen portin kautta, kuten moneen muuhunkin alueen puutarhaan. Mökki ja pelakuu -kirja kertoo, että juuri persoonalliset portit ovat olleet suomalaisten siirtolapuutarhojen erityispiirre alusta alkaen. Ilokseni palstallani oli valmiiksi valkoinen, kaunis portti. Portti on päässyt myös aikaa ennen minua Mökki ja pelakuu -kirjaan.

Harmi vain, että portti alkoi olla kovin huonokuntoinen. Maali oli rapistunut ja paljasti keltaista väriä sieltä täältä. Tolpat alkoivat olla lahot ja muutenkin portti oli läheltä katsottuna nähnyt parhaat päivänsä. Onneksi taidokas isäni teki minulle uuden vanhan mallin mukaan. Nyt uusi hohtavan valkoinen portti toivottaa tervetulleeksi kesäpesälle. Murusen takia portti pitää pilata verkolla, jotta mussukka ei karkaa palstalta, toivottavasti verkko myös pitää citykanit ja rusakot poissa puutarhastani.Seuraa Oravankesäpesää: Blogilista | Bloglovin'  | Pinterest
 


8 kommenttia:

 1. Onni on taitava isä :)
  Kaunis portti.

  VastaaPoista
 2. Taitava portintekijä ja erityisen kaunis portti. Siirtolapuutarhoissa on selvästikin erityistä tunnelmaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! :) Tykkään portista kovasti, mutta valitettavasti verkko pilaa sen, mutta mahdollistaa Murusen ulkoilut palstalla vapaana.

   Poista
 3. Kaunis!
  Tosiaan taitava isä sinulla.
  Tykkään porteista, niiden takana on yleensä aina jotain mukavaa. Voit ajatella, että suljet arjen ja kiireet taaksesi, kun astut kesäpesän portista sisään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hieno ajatus, pitääpä toimia juurikin noin!

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground