MÖKKI JA PALSTA LOKAKUUSSA 2015.

20 lokakuuta 2015Suosikkikuukauteni lokakuu on ollut ihanan aurinkoinen. Hieman tunnelmaa pilasivat pakkasyöt, jotka tuhosivat viinirypälessatoni kokonaan ja puolet karhunvadelmista. Viiniköynnös oli kypsyttämässä tähän mennessä suurinta satoa, mutta haaveksi jäi, kaikki paleltuivat.

Pelakuut pelastin ensimmäisen pakkasyön jälkeen kotiin sisälle, muutama oli ehtinyt saada vähän pakkasvaurioita, mutta yksikään ei {vielä} ole kuollut. Puutarha näyttä syksyiseltä ja kaikki pihalla olleet kalusteet ja suurimman osan tilpehööreistä olen vienyt talvisäilöön mökkiin. Sipulit on istutettu ja haravointiakin olen jo päässyt harrastamaan.

{2014} {2013} {2012}
Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


8 kommenttia:

 1. On kyllä ollut huikean hienot syysilmat. Nuo kaksi korituolia vierekkäin aurinkoisessa syyspuutarhassa ovat jotenkin niin kutsuvia. Hyvin valoisa ja iloisen oloinen postaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoa on riittänyt, kunhan sitä olisi vielä jatkossakin tarjolla. Nyt on muutama päivä ollutkin jo toisenlaista.

   Poista
 2. Sepä harmi että rypäleet menivät!
  Ihania nuo kuunliljan lakastuneet lehdet, niin kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, en päässyt edes maistamaan. :( Ehkä sitten ensi vuonna...

   Poista
 3. Voi ikävää, että rypäleet paleltuivat...minulla ei vielä sitä vaaraa ollut, kun ei vielä yhtään rypälettä tehnyt...vaikka alkuja jo olikin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tosi harmillista, olisin niin halunnut saada satoa. Terttuja oli yli kaksikymmentä. EHkä sitten ensi vuonna paremmalla onnella.

   Poista
 4. Kylläpä kesäpesäsi kylpee valossa, sääli rypäleiden, pakkanen oli aika kova! Kauniit syksyiset kuvat, kärhöillä ihanat karvapäät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuolloin oli ihanan aurinkoinen ja kuulas syyspäivä, kiva jos se välittyy kuvistakin. Kärhöjen karvatupsut ovat niin söpöjä, ihastelin juuri naapureiden pienen pieniä tupsukoita, niistä saisi hienon kranssin!

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground