PUUTARHAN SISUSTELUA.

15 toukokuuta 2016
Heti kun aurinkoiset päivät saapuivat, kannoin mökistä ulos puutarhani isoimpia sisustusjuttuja. Kuten viime vuonna lakkautetun Postin roskalavalta kantamani metallikärryt ja tuttavaperheeltä saadut vanhat perunalaatikot. Kärryihin asettelin lankaköynnöksiä ja jouluruusun, 'Double Ellen'Perunalaatikoihin asettelin toistaiseksi vain maitotonkkakokoelmani. Neljäs jäsen liittyi viime kotopuolessa käynnin jälkeen, kun ostin Kirppis-Center Manhattanilta kahdeksalla eurolla hyväkuntoisen, kannellisen tonkan. Ylemmässä kuvassa näkyvän talikon poimin talteen siirtolapuutarhamme roskalavalta. Kuvassa oleva lapio on löytö samasta paikasta viime vuodelta.Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


13 kommenttia:

 1. Kauniita juttuja! Ihanaa, kun ruukkukasveja voi jo kantaa ulos.

  VastaaPoista
 2. Kyllä ihania juttuja olet löytänyt, tuollaisesta maitotonkasta haaveilen! Meillä oli tuollainen kotona kun olin lapsi :D Nyt on melkein jo kesä, ulkona sataa kaatamalla ja luonto puhdistuu siitepölystä ja raikastuu, kasvit saavat odotettua kosteutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siitepölyä tuntuu vieläkin riittävän ja tänne Helsinkiin kaipaisin sadetta. Mieluiten tietenkin yöllä! :)

   Poista
 3. Olipas tonkka halpa. En olekkaan pitkään aikaan käynyt Manhattanin kirppiksellä...pitääpä korjata asia..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se alkoi olla jo kipukynnykseni yläpäässä. :) Tonkista pyydetään aika hurjia summia yleensä, aina jos löytyy edullemmin korjaan talteen. :)

   Poista
 4. Kauniita juttuja sulla puutarhassa!

  VastaaPoista
 5. Kauniita juttuja sulla puutarhassa!

  VastaaPoista
 6. Ihania aarteita nuo toisten roskat. Joissakin taloyhtiöissä on roskakatoksessa hylly tai tila, johon voi laittaa itselleen tarpeetonta tavaraa ja jollei se ole sovitun ajan kuluessa kenellekään kelvannut, se vasta joutuu roskiin. Kätevää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mun nykyisellä kotikadulla on vähän väliä saa ottaa -laatikoita, hirmu fiksua.

   Poista
 7. Voi ihanuus mitä aarteita Sinulla onkaan =) Niin kaunista =)

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground