KIITOLLISUUSHAASTE.

10 syyskuuta 2017


Sain kiitollisuushaasteen Pionilta, kiitos! Tarkoitus on kertoa viikon ajan kiitollisuuden aiheista ja haastaa mukaan vähintään kolme bloggaajaa. Oma kiitollisuushaasteviikkoni on kuukauden takaa, tuli loma väliin.


Perjantai 11.8. Olen kiitollinen, että on paikka jonne voi kutsua ystävän kylään, grillata ja parantaa maailmaa.


Lauantai 12.8. Olen kiitollinen, että voi juoda aamkahvit ulkona puutarhassa kehräävä kissa vieressä.


Sunnuntai 13.8. Olen kiitollinen, että puutarha selvisi vähillä vahingoilla Kiira-myrskystä. Pelargoniruukkuja oli tuuli heitellyt ja niitä oli mennyt rikki, kasvihuonekaappi oli kaatunut, mutta säilynyt ehjänä ja toinen obeliskeista oli nurin, omenoita putosi runsaasti puusta. Ei muuta.


Tiistai 15.8. Olen kiitollinen, että vadelmapensaani tuottavat satoa. Vattuja oli riittävästi, jotta voin talvellakin maistella niitä.


Perjantai 18.8. Kesäloma. Olen kiitollinen, että on mahdollisuus mökkilomaan, jos haluan. Mökkeillä voin tunteja tai päiviä, eikä se aiheuta ongelmia.


Sunnuntai 20.8. Olen kiitollinen, että voin tehdä sen mistä niin monesti talvella ja keväällä haaveilen - istua viinilasin kanssa mökin edustalla olevalla penkillä illan hämärtyessä, kehräävä kissa vieressä.


Haasteen ajankohta osui sekä henkilökohtaisesti että kansallisesti haasteelliseen hetkeen. [Kiira-myrsky 12.8. ja Turku 18.8. ] Kaiken kaikkiaan saan olla kiitollinen, että olen hengissä, läheiset ovat hengissä ja on ylipäätään rakkaita ympärillä. Puutarha ja sen tarjoamat isot ja pienet onnen hetket ovat silkkaa plussaa. Olen enemmän kuin kiitollinen, että minulla on siirtolapuutarha, pieni pala paratiisia Helsingin kantakaupungissa. Olen etuoikeutettu.Seuraa Oravankesäpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 


8 kommenttia:

 1. Ihania kiitollisuudenaiheita. Varsinkin vieressä kehräävä kissa oli hellyyttävä kuvaus yhdestä isosta onnen aiheesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muruseni on vuodesta toiseen tärkein kiitollisuuden aihe. <3

   Poista
 2. Haasteellisesta ajasta huolimatta löysit paljon asioita, joista voi olla kiitollinen. Kehräävä kissa on aina sellainen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kehräävät kissat ovat parhautta - ja aina hyvä syy olla kiitollinen! :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground